עבור לתוכן

צריבת DVD

Featured Replies

פורסם

יש לי סרט DVD ועפ"י חוק מותר לי לעשות לי עותק למקרה חירום.

יש לי צורב DVD אבל איך אני מעתיק סרט DVD ? האם אני יכול לשים את המקור בסידירום או שאני קורא עם הצורב DVD את המקור ואח"כ צורב אותו? איך עושים את זה?

פורסם

מעניין אותי איפה מצאת את החוק הנחמד הזה.... ::)

פורסם

הדיון לגיטי לחלוטין

פעם אחרונה שבדקתי כונן CD לא מסוגל לקרוא DVD ככה שאין לך מה לשים את זה בסידי. אם יש לך כונן DVD (בנוסף לצורב) אתה יכול לצרוב ממנו לצורב. אם אין לך אתה יכול להכניס את מה שאתה רוצה לצרוב לצורב, לעשות image שלו להרדיסק להוציא אותו להכניס דיסק ריק. ב-nero יש לך אפשרות של copy dvd שם אתה יכול לבחור מה המקור שלך, תבחר את הצורב, כניס לתוכו את מה שאתה רוצה לצרוב, הוא יעתיק לך את זה להרדיסק ולבסוף יבקש ממך דיסק ריק.

פורסם
  • מחבר

או קיי תודה רבה אבל איך אני עושה image להארד דיסק?

אגב יש לי צורב רגיל,צורב DVD וסידירום אז איך לחבר את הצורב DVD?

לבד או ביחד על אותו הכבל עם הסידירום?

או אולי עם הצורב דווקא?

פורסם

איזה הרדיסקים יש לך ובאיזה ממשק (PATA/SATA)

יש לך בקר RAID ATA על הלוח אם?

פורסם
  • מחבר

יש לי 2 הארד דיסקים SATA של מקסטור ולוח אם אסוס A7N8X דלוקס בלי שום בקר,למה זה משנה?

פורסם

Kמה לשגע?

קנה/תוריד דמו של התוכנה DVD X COPY (מהר, כי החברה עומדת לעצור את שיווק מוצריה) ולבצע עותק חוקי לגמרי של הDVD שלך!

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין ה-DVD X COPY לבין הנרו למשל?

ועוד משהו,אני יודע שדיסק DVD הוא כפול מדיסק רגיל של 4.7 ג'יגה אבל שמעתי שיש תוכנה שבה אני לא צריך אלא מספיק דיסק של 4.7 ג'יגה אבל בעזרת התוכנה אני בוחר רק את הכתוביות בעברית למשל ובלי כל שאר התוספות והגודל מספיק.

מישהו מכיר?

פורסם

זה התוכנה שאני אמרתי...

הבעהי שנרו לא יכול לעקוף את ההגנות של הDVD, והDVDXCOPY יכול...

פורסם
  • מחבר

אפשר בבקשה הסבר איך אני עושה את זה? (צורב אבל בלי כל השטויות,רק תרגום בעברית)

ועל איזה גירסה אתה ממליץ?

ואיך בדיוק מומלץ לחבר את הצורב DVD? בכבל בנפרד או עם הצורב או עם הסידירום?

פורסם

חבר את הצורב DVD עם הצורב הרגיל, למרות שזה כמעט ולא משנה כלום

סה"כ רוב הסידירומים עובדים במצב איטי יותר מצורבים, אבל שוב זה ממש לא קריטי כי ממילא אתה לא משתמש בהם יחד.

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

צריבה של DVD :

יש מדריכים מצויינים באתר www.digitalfaq.com

בגדול, תלוי אם המקור הוא שכבה כפולה (9 גיגה) או בודדת (4.5 גיגה). רוב הסרטים הם על שכבה כפולה. הדיסקים שאתה צורב עליהם הם שכבה אחת. לכן יש לך בעיה כי אתה רוצה להוריד 9 גיגה של אינפורמציה ל 4.5. אז מה עושים? קודם מעתיקים את הסרט לדיסק בעזרת תוכנה הנקראת DVD DECRYPTER (תוכנה חינמית מצויינת). www.dvddecrypter.com

אח"כ פותחים את ה DVD על ה HD בעזרת תוכנה הנקראת DVD SHRINK (חינמית, פשוטה וטובה). ניתן להורידה בהרבה מקומות למשל באתר של www.dvdrhelp.com בחלק של ה tools.

התוכנה מאפשרת להעתיק את כל הסרט כולל תפריטים והכל ע"י כווץ. הבעיה היא שאם צריך לכווץ מתחת ל 80% האיכות יכולה לרדת משמעותית. אז, ניתן לעבור בתוכנה למצב של עריכה ולהעתיק רק את הסרט (בלי תפריטים ובלי פסי קול מיותרים). במצב זה בד"כ יהיה צורך בכווץ מינימלי אם בכלל והאיכות תשמר. ביננו, את מי מעניינים התפריטים והתוספות? לא בשבילם קנית את הסרט. אחרי שגיבית את הסרט, תשתמש בגיבוי ותשמור את הדיסק המקורי בצד.

אופציה נוספת היא להוריד תוכנה בשם DVD FAB (חינמית) והיא מאפשרת לחלק את הדיסק לשני דיסקים וכך לשמור על האיכות. גם DVD SHRINK מאפשרת זאת במצב עריכה אולם התהליך קצת יותר מורכב ופחות טרוויאלי.

קיימות תוכנות רבות אחרות, אולם התוכנות דלעיל טובות ופשוטות וחינמיות.

לגבי חיבור ה DVD למחשב, אם אינך יודע לעשות זאת, קח למישהו שמבין, שלם לו כמה שקלים ותלמד ממנו לפעם הבאה. זה יכול לחסוך לך הרבה כאב ראש זמן ונזקים.

פורסם

שלום !

לפני כשנה עברתי את אותם שאלות שכרגע אתה מעלה בפניי כולם פה.

אם אתה מעוניין אתה יכול לפנות אלי למסנג'ר blackend2001@hotmail.com ואני אסביר לך.

בעיקרון התוכנה הכי פשוטה נוחה ויציבה היא dvd shrink!

אתה מסמן מה שתאה רוצה מהדיסק ומעתיק אותו להרדיס (דרך התוכנה כמובן) ואחכ פשוט צורב על דיסק עם נרו! התוכנה מאד ידידותית ופשוטה אבל נותנת את כל האופציות שצריך בהכנת עותק של סרט.

פורסם

אם יש לך צורב של NEC אז יש עידכון קושחה שמאפשר צריבת שכבה כפולה

פורסם

לפני ה DVD SHRINK רצוי להשתמש ב DVD DECRYPTER כי היא מבטלת את כל ההגנות המעצבנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים