עבור לתוכן

ביקורת חריפה| KSP, לא מה שחשבתם.

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכל הגולשים.

לפני מספר ימים, רכשתי מחשב בעלות 7000 שח מחברת KSP, כעבור יומיים, הייתה תקלה בספק הכוח של המחשב.

הספק התחיל להרעיש ולעשות בלאגן ( לא ספק בשתי שקל ).

הלכתי ל KSP היקרים, ביקשתי להחליף את המוצר שעליו יש לי אחריות למשך 3 שנים ( שבאתר כתוב ל 5 שנים).

http://ksp.co.il/?uin=9814

לאחר המתנה ארוכה של 4 שעות, קיבל אותי אחד הנציגים, הסברתי לו את הבעיה, והוא אמר שיבדוק את הנושא.

וזה יקח עד 21 ימי עסקים.

ואין ספק חלופי ( מה ש TMS כן נותנת ).

ונתנו לי גם דוח חנייה ביציאה, קיצור, עשו לעצמכם טובה, אל תקנו שם.

תודה רבה, והמשך יום נעים.

בלי KSP כמובן.

פורסם
  • מחבר

ראשון.

עזוב אני קניתי חדש עלק לך תחכה 21 ימי עסקים

פורסם

מזכיר לי את המקרה שקניתי משם כבל והגיליתי שהוא פגום אחרי שבוע באתי חיכיתי בתור חצי שעה אמרו לי שאין אחריות על כבלים (למרות שיש) התווכחתי איתו והוא אמר לי שצריכים לקחת את הכבל לבדיקה במעבדה ואני אצטרך לבוא מתישהו שוב - על כבל של 40 שקל! הדלק לנסוע לשם שווה יותר מזה אז וויתרתי.

עוד מקרה לא קשור היה שבאתי לקנות קירור למעבד ובסניף הספציפי (ראשל"צ) זה עלה יותר מיתר הסניפים והמוכר לא רצה להשוות את המחיר, הוא אמר לי לך תסע לסניף אחר אני לא משווה את המחיר לסניפים אחרים של KSP (למרות שהם מתחייבים כביכול למחיר הנמוך ביותר). אחרי שני המקרים האלו החלטתי לא ללכת לשם יותר.

אתה לא היחיד שהם מתנהגים אליו ככה עדיף שתשנה את הכותרת ל KSP - בדיוק כפי שחשבתם.

פורסם

נושא השירותיות שלהם רחוקה משלימות

אם היתה חברה אחרת עם מלאי זמין כמו שלהם מזמן הייתי חותך מהם .

מה שבטוח שמחשב קומפלט בחיים לא הייתי קונה מהם מחשש להתנערות מאחריות כמו שהם טובים בזה .

פורסם
נושא השירותיות שלהם רחוקה משלימות

אם היתה חברה אחרת עם מלאי זמין כמו שלהם מזמן הייתי חותך מהם .

מה שבטוח שמחשב קומפלט בחיים לא הייתי קונה מהם מחשש להתנערות מאחריות כמו שהם טובים בזה .

כמו שדודו של ספיידרמן נוהג היה לומר:

"

WITH GREAT

מלאי

COMES GREAT

זיבי

"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים