עבור לתוכן

שאלה על חוקים - האם הוט מובייל מטעים לקוחות?

Featured Replies

פורסם

אני מנוי כרגע בהוט מובייל עשיתי את החבילה של ה 69.90 לפני כשבועיים,

לפני מספר ימים הוט יצאו במבצע ב 49.90 לאותה החבליה

https://www.hotmobile.co.il/pages/default.aspx

על פי מה שלי באחד החוקים האחרונים שהוציא משרד התקשורת החברות מחוייבות לתת את החבילות מבצע החדשות

לכל הלקוחות ללא הפליה אם הוא חדש או ישן,

מניסיון שהיה לי עם גולן טלקום (שהייתי מנוי שלהם לפני הוט) ברגע שהיה מבצע חדש

אפשר היה לעבור אליו באתר האינטרנט שלהם בכמה קליקים.

וכלן התקשרתי להוט מובייל לבקש לשנות חבילה, המוקדנית (הפרחה) טענה שלא קיים חוק כזה ,

ובנוסף טענה שהמבצע הוא בכלל לא נכון, ושהוא רק ללקוחות קיימים שמצרפים קו נוסף.

אם הנושא אכן כזה מה שקורה באתר של הוטמובייל הוא הטעיה צרכנית חמורה שאפשר להגיש נגדה כתב האישום .

למורות השטויות של המוקדנית הסתומה, החלטתי לעשות מעשה, פשוט נכנסתי לאתר והעברתי את תהליך ה"ניוד"\ה"מבצע"

כאילו אני לקוח חדש, עם אותו המספר שיש לי בהוטמובייל והכל עבר ונשלח לי מייל אישור.

אשמח שתכנסו לאתר שלהם ותגידו לי אם אתם רואים איזה סימן שאומר שהמסלולים הם ללקוחות קיימים בלבד...

ועוד הטעיה שלהם

אם נכנסים ל"עקרי פרטי התוכנית" תחת פרטים נוספים

מתגלה הקובץ הבאה

https://www.hotmobile.co.il/Documents/%D7%AA%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA/69+isp.pdf

פורסם

לא צריך לעשות סיפור

אני עד לא מזמן שילמתי להם 90 בחודש (המחיר הראשון שהם יצאו איתו לשוק)

שלחתי להם הודעה בפייסבוק שאני רוצה לעדכן את המחיר ל-60 כולל ספק 100MB, ושאני מעוניין להשאר לקוח שלהם ולא לעבור לחברה אחרת שתתן לי את המחיר הזה. ענתה לי נציגה חמודה שאמרה שזה מחיר ללקוחות חדשים אך היא מוכנה להעביר אותי כהטבה ללקוח קיים. סיפור של 5 דקות.

פורסם

לפני כמה זמן עשיתי ניוד למספר מסלקום לפלאפון ,

היה לי 2 קווים בפלאפון ובאותו היום הם הציעו חבילה למספר החדש אבל אמרו שהיא אפשר לעשןת את החבילה הזטת על המספרים שכבר יש לי .

אמרו לי שעדיף לי להתקשר למוקד כי להם יש חבילות יותר טובות ממה שהיא יכולה להציע.

אחרי שהתקשרתי עדיין לא יכלו להציע את החבילה במחיר כמו למספר החדש, באותו היום (פה חשדתי) פתאום התקשרה מישהי מסלקום והציעה לי חבילה אצלם באותו מחיר כמו שיש לי למספר החדש בפלאפון,

אחרי שהתקשרתי שוב לפלאפון ואמרתי שאני מתכוון להעביר את 2 המספרים שיש לי לסלקום הם עשו לי את החבילה ל3 המספרים באותו המחיר.

אני באמת לא מבין למה צריך לעבור את כל זה בשביל לשנות חבילה.

רק בגלל שבפלאפון האינטרנט די מהיר ואין בעיות עם קליטה נשארתי שם , כי אם לא כבא מזמן הייתי עובר מהם .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים