עבור לתוכן

עזרה בהרשמה לשירות של Google Music

Featured Replies

פורסם

ניסיתי להרשם לגוגל מיוזיק במיליון דרכים שונות (hola, media hint,hidemyip,hss,פרוקסי למיניהם וכו') וכל פעם שאני מתחבר למשתמש שלי זה עולה עלי שאני מחוץ לארה"ב (וראיתי במלא מדריכים שלכולם זה עובד -.-).

חשבתי שהבעיה היא אמצעי זיהוי כלשהו במשתמש שלי שמגלה להם שאני מישראל אז שיניתי את הGoogle Wallet לכתובת אמריקאית ושניתי את המספר טלפון למספר אמריקאי כולל סמס אישור, ועדיין כלום.

עזרה, מישהו? :huh:

פורסם
  • מחבר
תנסה את tunnelbear.

לא עובד.

זה מביא לי את זה (תמונה), ומעל זה יש את השורה של המשתמש גוגל שלי.

ניסיתי גם דרך המחשב, קיוויתי שמישהו פה יודע מה אני יכול לשנות במשתמש שיפסיקו לעלות על המיקום שלו :\

פורסם
  • מחבר

כמו שכבר אמרתי, ניסיתי להשתמש ב-hola ללא הצלחה. אחרי שהתחברתי למשתמש זה זיהה שאני לא מארה"ב ושום דבר לא עזר.

זה די מה שאני שואל - מה אני אמור לעשות כדי שלא יעלו על המיקום של המשתמש? מה עוזר להם לגלות איפה אני דרך הפרוקסי?

פורסם

לאלi מכם שנתקלים בבעיות ניתן לנסות את הצעדים הבאים:

1. להתקין את סקריפט ההולה הזה

2. לעשות LOGOUT לחשבון הגוגל שלכם3.

3. להשתמש בחלון "גלישה פרטית"

4. לחפש בגוגל "google music" ולהכנס דרך הקישור. יש לוודא שהחיפוש מתבצע דרך תוספת ה"הולה" (על סרגל הכלים יופיע דגל המדינה שממנה אתם מתחברים)

נערך על-ידי OR2OOO

פורסם
  • מחבר

כבר יצא לי לקרוא את המדריך הזה, ביצעתי את השלבים האלה ואף יותר:

חשבתי שהבעיה היא אמצעי זיהוי כלשהו במשתמש שלי שמגלה להם שאני מישראל אז שיניתי את הGoogle Wallet לכתובת אמריקאית ושניתי את המספר טלפון למספר אמריקאי כולל סמס אישור, ועדיין כלום.

ללא שום קוקיז, או שום דבר שמצאתי שיכול להוביל אלי, אפילו עם שירות VPN פעיל זה עדיין מגלה שאני מחוץ לארה"ב :\

פורסם

גם לי יש בעיה דומה, עוד לא מצאתי פתרון...

פורסם

כנראה שהם שידרגו את האבטחה שלהם.

פורסם

הרגע ניסיתי עם חשבון רדום שיש לי והצלחתי בלי בעיה.

כשאתה התחברת בפעם הראשונה, זה ביקש ממך פרטי הזדהות - טלפון, שאלה סודית או אימייל אחר? אתה בדקת שאתה באמת יוצא עם IP אחר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים