עבור לתוכן

בעיית WIFI ב-LG G2

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

התחדשתי במכשיר LG G2 16GB חדש חדש.

הגירסה שקיבלתי איתה זה 4.4.2 אני מניח שהיא הכי חדשה אני לא כל כך מבין כי עברתי מי אייפון 5.

עכשיו הבעיה שיש לי הרבה ניתוקים ולא תמיד קליטה מלאה בבית בWIFI שלי.(לעומת זאת שמכשירים אחרים בבית לדוגמא אייפון 5 אין ניתוקים והקליטה מלאה)

היום היה לי מקרה שהתנתק לי הWIFI מהמכשיר ואני מסתכל באייפון 5 אחר שיש קליטה מלאה והכל עובד ואצלי הוא התנתק ומתחבר (בלי קליטה מלאה)

הבעיה היא במכשיר(וויאיפי עצמו)

ניסיתי הכל לנתק את המודם , לעשות ריסט וזה לא בעיה במודם או באינטרנט

בבית שלי יש 2 קומות בקומה למטה המודם HOT BOX ובקומה למעלה יש נתב של EDIMAX שהוא קולט אינטרנט מהמודם למטה ומעביר אותו למעלה.

עכשיו כשעולים למעלה הויאיפי במכשיר עושה סוג של ריסט הקליטה יורדת ואז זה אוטומטית מתחבר אל הנתב EDIMAX שלמעלה , (זה לא ויאיפי אחר זה אותו ויאיפי)

עכשיו , שהיה לי את האייפון וגם לאייפון של אחים שלי זה עושה אותו דבר סוג של מתנתק ומתחבר מחדש אוטומטית (איך שעולים למעלה הקליטה יורדת לכמה שניות ואז עולה למקסימום)

אצלי במכשיר LG כשאני עולה למעלה או יורד הקליטה יורדת אבל זה לא מתחבר אוטומטית כמו בשאר המכשירים ...

רק כשאני מתנתק את האופצייה WIFI בטלפון ואז מפעיל שוב זה מתחבר אליו ..

מה אפשר לעשות?

פורסם

4.4.2 עדיין לא יצא בכלל ל-D802 (הגירסה הבינלאומית שלו, זו שמיועדת [גם] לישראל, בניגוד לזאת שמיועדת לארה"ב וכו').

מאיפה קנית אותו שהוא הגיע עם הגירסה הזאת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים