עבור לתוכן

זיהוי קטע

Featured Replies

פורסם

יעל לוי - תמונה

פורסם

אני חולה על מידים

אבל משהו אקו"ם רודפים אחרי מפיצי מידי ישראלים כאילו שזה קבצי mp3 , לא ברור לי

בכל מקרה , כל אתר שהכיל קבצי midi ישראלים נסגר

אז אם מישהו מכיר עוד כמה

הוא מוזמן לשתף

פורסם

מה לא חוקי בפאקינג מידי?!

פורסם

תשאל את עקו"ם

פורסם

אני חולה על מידים

אבל משהו אקו"ם רודפים אחרי מפיצי מידי ישראלים כאילו שזה קבצי mp3 , לא ברור לי

בכל מקרה , כל אתר שהכיל קבצי midi ישראלים נסגר

אז אם מישהו מכיר עוד כמה

הוא מוזמן לשתף

מה זה בכלל המידי הזה (אף פעם לא הבנתי את הקבצים האלו) וממה הוא שונה מהmp3?

פורסם

מידי זה קובץ של מוזיקה בלבד (בלי דיבור) ככה שהמידע בו נשמר בערך בצורה של תווים. ככה מקבלים קובץ שמכיל בעצם את המוזיקה של שיר כשלהו בלי המילים ככה שהנפח שלו מאד קטן.

זה לא חוקי כי סה"כ זה מוזיקה שעולה כסף ובעיקר בגלל שמהקבצים האלה עושים צלצולים לפאלפונים, וכידוע לוקחים כמה שקלים על כל צלצול :)

פורסם

מידי זה קובץ של מוזיקה בלבד (בלי דיבור) ככה שהמידע בו נשמר בערך בצורה של תווים. ככה מקבלים קובץ שמכיל בעצם את המוזיקה של שיר כשלהו בלי המילים ככה שהנפח שלו מאד קטן.

זה לא חוקי כי סה"כ זה מוזיקה שעולה כסף ובעיקר בגלל שמהקבצים האלה עושים צלצולים לפאלפונים, וכידוע לוקחים כמה שקלים על כל צלצול :)

מידי זהו תקן להעברת מידע בין כלי נגינה אלקטורנים , כמו גיטרה חשמלית או סינתסייזר לבין מחשב , כל אחד יכול ליצור קובץ מידי והוא חוקי למהדרין ,אתה יכול לקחת כל יצירה , לנגן אותה על סינת' ולהעביר אותה למחשב , וזהו המקור לרוב קבצי המידי.

התקן הזה קיים כבר הרבה מאוד שנים , הרבה לפני הצלצולים לפלאפונים , וזאת בטח לא הסיבה שחלק מקבצי המידי אינם חוקיים להפצה , הסיבה , היא כנראה זכויות יוצרים , כי זה הרי סוג של עיבוד של שיר מקורי , טמטום , אבל אמת

פורסם

זה כמו שיגידו שאם ניסיתי לצייר את המונה ליזה בצייר וציירתי משהו עקום זה הפרת זכויות יוצרים... Give me a break.

Bullshit. Total Bullshit

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים