עבור לתוכן

דרוש מטען רכב ל G2

Featured Replies

פורסם

יש לי ברכב מטען כלשהו (לא זוכר מאיפה מה מי מו) שטענתי איתו שבוע שעבר בנסיעה לאנשהו, והווייז הוריד לי את הסוללה למרות ההטענה, כך ש-או שהמטען לא מתאים או שהווייז זולל סוללה בקצב לא נורמלי.

יום חמישי אני נוסע לצפון מהמרכז ואני צריך די בדחיפות מטען לפלאפון שישמור לי על הסוללה טעונה.

תודה

פורסם

מה שאתה צריך זה בסך הכל "מתאם" משקע המצית ל-USB שמטעין בקצב של 2000ma/h.

רוב המטענים שנמכרים בחנויות נעים בין 500ma/h ל-1000ma/h, והם אכן בקושי מצליחים להחזיק את הטלפון "מאוזן" בזמן שימוש בוויז (גם GPS, גם אינטרנט, וגם מסך דולק קבוע..).

אתה גם יכול לראות את זה בעצמך, כשאתה מחבר את ה-G2 למטען כזה אמורה לקפוץ לך הודעה של "slow charging".

מה שאתה צריך לחפש זה אחד כזה שמטעין בקצב של 2000ma/h. אני יודע שהם קיימים, כי לי יש אחד...

פורסם
  • מחבר

בכל האתרים שחיפשתי עד עכשיו לא מצאתי פרטים על קצב טעינה.

אז אולי תגלה לי בסוד מאיפה קנית ואיזה דגם? קישור יעזור מאוד

*עריכה: בנוסף המטען הרגיל (חשמל ביתי) מספק 1.8 A . ואני לא בטוח שזה כל כך בריא לסוללה להיטען ב 2A.

פורסם

שים לב שגם איכות הכבל משפיעה... תוכל לבדוק את זה עם ווידג'ט שנקרא battery monitor (אם אני זוכר נכון)

ללא יעזור לך מטען של 2A עם כבל חרא שיתן רק 0.5A (כן זה אפשרי וקורה)

פורסם

הוא כתב שהוא צריך בדחיפות עד יום חמישי. מין הסתם דברים כאלה תמיד אפשר למצוא בזול יותר באיביי.

פורסם

זרם הטעינה נקבע לפי מה שהבקר טעינה (בתוך ה G2) חושב לנכון. אם המטען נותן את הזרם הזה או יותר, הכול יעבוד בדיוק כמו שהוא אמור לעבוד. אם המטען נותן פחות יכולות להיות בעיות שונות - טעינה איטית, אין טעינה(כשהוא מראה שיש), התחממות יתר של המטען, ובמקרים קיצוניים (מטען לא איכותי) נזק ל G2 אם המטען מתחיל להוציא מתחים קופצים כשהוא לא מתמודד אם מה שאתה מנסה להוציא ממנו (זה בעיה בעיקר אם מטענים זולים של ebay)

ההבדל של 1.8A - 2.0A הוא תיאורטי לחלוטין, ההבדל באיכות בין המטענים יוצר הבדל גדול יותר

מטען איכותי של 1.8A יתמודד גם אם 2.0A

מטען גבולי של 2.0A יכול להצליח להוציא באמת רק 1.8A. מטען פחות טוב (שעדיין כתוב עליו 2A) יכול להיות במציאות לא מסוגל לתת יותר מ 1A ופחות אפילו......

חוצמזה תבדוק אם איזה כבל אתה מטעין ואם המגעים בתוך החיבורים (ה USB ובתוך ה G2) נקיים. כבל זול שמכיל חוטים דקים מידי או תקע שיש בו לכלוך או קורוזיה מוסיף התנגדות, והמתח שהמטען מוציא הולך לאיבוד בדרך במקומות האלה

פורסם

כמה אתה חופר שתהיה בריא. כל מה שהוא צריך לקנות זה מטען בסיסי שכתוב עליו 2A. זה יעבוד בוודאות ויטעין כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי רכשתי מטען, אך רשום עליו 2.1A , אני מקווה שזה לא קריטי.

היציאה הנוספת 1A

הוא מאוד דומה למטען הזה

http://www.ezphone.co.il/mobile/product/659753

תודה על כל התגובות

פורסם
זרם הטעינה נקבע לפי מה שהבקר טעינה (בתוך ה G2) חושב לנכון. אם המטען נותן את הזרם הזה או יותר, הכול יעבוד בדיוק כמו שהוא אמור לעבוד. אם המטען נותן פחות יכולות להיות בעיות שונות - טעינה איטית, אין טעינה(כשהוא מראה שיש), התחממות יתר של המטען, ובמקרים קיצוניים (מטען לא איכותי) נזק ל G2 אם המטען מתחיל להוציא מתחים קופצים כשהוא לא מתמודד אם מה שאתה מנסה להוציא ממנו (זה בעיה בעיקר אם מטענים זולים של ebay)

ההבדל של 1.8A - 2.0A הוא תיאורטי לחלוטין, ההבדל באיכות בין המטענים יוצר הבדל גדול יותר

מטען איכותי של 1.8A יתמודד גם אם 2.0A

מטען גבולי של 2.0A יכול להצליח להוציא באמת רק 1.8A. מטען פחות טוב (שעדיין כתוב עליו 2A) יכול להיות במציאות לא מסוגל לתת יותר מ 1A ופחות אפילו......

חוצמזה תבדוק אם איזה כבל אתה מטעין ואם המגעים בתוך החיבורים (ה USB ובתוך ה G2) נקיים. כבל זול שמכיל חוטים דקים מידי או תקע שיש בו לכלוך או קורוזיה מוסיף התנגדות, והמתח שהמטען מוציא הולך לאיבוד בדרך במקומות האלה

הסבר מצוין, תודה רבה.

עומרי, המידע שהוא כתב מועיל מאוד ובהחלט יכול להיות קריטי במקרים מסוימים.

לפעמים אפשר לתת לאנשים כבוד ולא רק לרמוס אותם.

פורסם

רלוונטיות בהחלט!

פורסם
OR2OOO אמר:
רלוונטיות בהחלט!

צודק, נחמד מדי פעם לשמוע הסברים מפורטים איזה מטענים טובים ואיזה לא טובים מאשר הסבר של תקנה מטען 2 אמפר, תודה

https://www.zelahit.co.il/Accessories.aspx?product=22538

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים