עבור לתוכן

התייעצות בקניית מכשיר חדש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין לקנות סמארטפון חדש (כרגע אין לי כלום) ורציתי לדעת איזה הכי כדאי לקנות

אני מתלבט האם כדאי לי לחכות לגלאקסי 5 או לקנות כבר עכשיו את הLG2 או את הHTC ONE או משהו אחר?

חשוב לי שיהיה טוב בביצועים , מהיר , שהמצלמה שלו איכותית ושלא נתקע או משהו כזה וסוללה טובה

אמרו לי שלא כדאי גלאקסי כי יש להם הרבה בעיות בתקיעות ושהוא נהרס מהר

הייתי בכמה חנוית והרוב המליצו לי על הLG2 אבל השאלה היא אם כדאי לחכות לגלאקסי 5 או שלא כדאי

יש לי חבר שקנה HTC ONE והוא מאד מרוצה אבל הבנתי שאין לו מצלמה איכותיתי כל כך לעומת האחרים מה אתהנ אומרים עליו?

קיצר אחרי המגילה הזו מה אתה ממליצים?

נ.ב לא מעוניין באייפון
tongue.gif

לא ממש משנה לי המחיר העיקר שיהיה טוב

תודה מראש

פורסם

LG G2 ללא ספק. הגלקסי S החדש לא חזק יותר. הסוללה של ה-LG הכי חזקה היום.

פורסם
  • מחבר
LG G2 ללא ספק. הגלקסי S החדש לא חזק יותר. הסוללה של ה-LG הכי חזקה היום.

לגבי הסוללה זה לא ממש משמועתי בשבילי כי הסוללה של הLG זה3000 ושך הS5 החדש תהיה 2800 אז ככה שין הרבה הבדל אבל מבחינצת שאר הדברים כמו מצלמה נגיד מה יותר טוב הS5 או הLG וגן מבחינת המעבד?

השאלה שלי בגדול היא האם כדאי לקנות כבר עכשיו תLG או שעדיך לחכות לS5 כאילו אם שווה לחכות?

פורסם

ממה שהבנתי מאחותי שעובדת באורנג' פורסים עכשיו מה שנקרא "דור 4" ולא כל המכשירים שנמכרים היום תומכים ברשת הזאת אז אולי כדאי לבדוק לפני שאתה קונה מכשיר שהוא תומך ברשת החדשה שהחברות פורסות.

פורסם

גודל הסוללה לא בהכרח מצביעה על זמן שימוש.

ה-G2 תומך בתדרים של הדור הרביעי (LTE)

פורסם
  • מחבר

תראה הבנתי שבLG אין כרטיס הרחבה אז זה קצת מינוס מבחינתי אבל לא משהו שאני לא יוכל להסתדר איתו

ומאד חשוב לי שהמצלמה תהיה טובה ושיחזיק לי מעמד הרבה זמן כי אני לא רוצה להחליף מכשיר כל חצי שנה - שנה

פורסם
  • מחבר
מה זה אומר "שיחזיק לי להרבה זמן"?

אני יודע שזה קצת לא ריאלי בגלל כל ההתקדמות של כל המכשירים האלה כל הזמן

אבל אני מתכוןן שגם בעוד שנה פלוס הוא יהיה טוב ושיפעיל דברים טוב וכו'

פורסם

זה לא שיש לך מכשיר זמין עם חומרה חזקה יותר.

הנקסוס 4 למשל מלפני כמעט שנה וחצי עדיין מכשיר מוביל ואין שום אפליקציה \ שימוש בו הוא אפילו קרוב ללהיות מוגבל.

פורסם
  • מחבר

אמנם אני מאד רוצה לקנות כבר מכשיר נורמאלי אבל לא אכפת לי לחכות חודש וחצי לS5 השאלה אם כדאי לי?

פורסם
  • מחבר

גם בגלל המצלמה שלו וגם העניין שאפשר להפעיל חיסכון בבטריה הזה שעשו שזה נראה לי הכי שימושי ומעניין וכמובן זה שהוא עמיד נגד מים וכו' זה מה שעולה לי כרגע

פורסם

ראית את המצלמה שלו? בדקת כמה מצב החיסכון הזה באמת חוסך?

פורסם
  • מחבר

לא ראיתי אבל יש לה 16 מגה פיקסל אז היא אמורה להיות טובה וגם בסיקורים שעשו עליו אמרו שהיא מצלמה טובה מהירה וכו' ולגבי המצב בחיסכון בכל הסיקורים אמרו שזה מאד חוסך וזה גם הגיוני שברגע שאתה מכבה את רוב האפליקציות זה ייעזור לחיסכון וזה משהו שאין בשום מכשיר למיטב ידיעתי

פורסם

יותר מגה פיקסלים לא אומר תמונה טובה יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים