פורסם 2014 במרץ 211 שנים היי,אתן קצת רקע:שנה שעברה עברתי את הטיול אחרי הצבא עם הgalaxy s1, ולמרות שאת רוב התמונות צילמתי עם מצלמה, יצא לי לצלם קצת גם עם הגלקסי.מכיוון שהיו לי עליו רק מעט תמונות לא גיביתי אותו ישר כשחזרתי וחודש אח"כ, אחרי חודשים שהוא עבר בחו"ל בערך כל מז"א אוויר אפשרי, המסך של הגלקסי החליט למות כציוני בשיבה טובה על אדמת ארצנו.הבעיה - הפלאפון היה על הגדרה של "טעינה בלבד בחיבור USB" וכאשר אני מחבר אותו למחשב הוא לא מזוהה (כי הוא נטען בלבד..), ולכן אני לא יכול לקחת ממנו את הקבצים (אלו שנמצאים על הפלא' כמובן, לא על כרטיס זיכרון). על הפלאפון היה מותקן אנרואיד 2.1 רגיל (סטוק) ללא רוט ורומים שונים וכו'.והשאלה - האם אתם מכירים איזו תוכנה שעוקפת את הגדרת הטעינה בלבד ותזהה את הפלא' (והקבצים) בכל מקרה? או אולי יש לכם פתרון יצירתי אחר?אשמח לכל עזרה מכיוון שיהיה ממש מגניב להשיג את התמונות האלה...תודה!
פורסם 2014 במרץ 211 שנים תקווה שusb debugging מופעל אצלך.http://developer.android.com/sdk/index.htmlhttp://www.androidauthority.com/how-to-install-android-sdk-software-development-kit-21137/adb pull /sdcard/ D:\android\s2\אם לא, תיכנס לריקוברי ותנסה עוד פעם. נערך 2014 במרץ 211 שנים על-ידי vk
פורסם 2014 במרץ 311 שנים במקרה הגרוע תוכל ללכת לחנות ולבקש לשנות את ההגדרה הזאת. הם יחברו לך מסך לכמה דקות ויחזירו לך את המכשיר בתשלום סמלי.
פורסם 2014 במרץ 311 שנים מחבר תקווה שusb debugging מופעל אצלך.http://developer.android.com/sdk/index.htmlhttp://www.androidauthority.com/how-to-install-android-sdk-software-development-kit-21137/adb pull /sdcard/ D:\android\s2\אם לא, תיכנס לריקוברי ותנסה עוד פעם.היי, לא כ"כ הבנתי מה אני צריך לעשות עם המידע שהבאת..לא מבין במיוחד בזה. תוכל לפרט קצת יותר? וריקאברי יהיה בעיה מכיוון שאני אצטרך תצוגת מסך בשביל לדעת שאני בריקאברי, אז נקווה שהאופציה הראשונה תעבוד..במקרה הגרוע תוכל ללכת לחנות ולבקש לשנות את ההגדרה הזאת. הם יחברו לך מסך לכמה דקות ויחזירו לך את המכשיר בתשלום סמלי.לחבר מסך חלופי זאת לא פעולה שדורשת מעבדה ולוקחת זמן? יש חנויות שיכולות לעשות את זה במקום? ואם אתה מכיר אחת בחיפה (או רשת עם סניף בחיפה) אשמח אם תוכל להמליץ.תודה!
פורסם 2014 במרץ 311 שנים אני גר במרכז ולכן לא אוכל להמליץ לך על מעבדה. מה שכן, זו פעולה שלוקחת דקות בודדות והברגה של כמה ברגים בודדים. אני חושב שכל אחד יכול לעשות זאת לבד. אם יש לך חבר עם מכשיר או מישהו עם מכשיר שנזרק כבר תוכל לעשות את זה לבד, יש מדריכים ביוטיוב. בכל מקרה, אם תכנס למעבדה ותבקש לחלץ כמה תמונות במכשיר עם מסך שבור או לשנות הגדרה כלשהי לא מאמין שיעשו לך בעיות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.