עבור לתוכן

4.4.2 רשמי ל LG G2 D802

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הוא כן נוגע מעט. מוסיף עברית למקשי חייגן הטלפון, ומוסיף את הזבל המקומי ושל המפעילות לרום. אך כמובן זה לא תרוץ לכלום. כי בכל שאר העולם כבר שוחרר, כולל מפעילות.

אך באמת אין שום צורך להתקין רום ישראלי. הרום האירופאי עובד יופי. (שוב, חוץ ממקשים בעברית בחייגן הטלפון. אך מי צריך את זה כאשר יש exDialer) אפשר כבר לעשות רוט גם לגרסת קיטקט, (ולא רק מובנה דרך custom recovery כפי שהיה עד לפני כמה ימים) יש XPOSED 2.5 המתאים לקיטקט, וגם המודולים של ה G2 עודכנו כבר לקיטקט.

הדבר היחיד שחסר זה custom recovery לאחר שכבר עדכנת לקיטקט דרך קובץ התקנה רשמי לחלוטין או OTA, אך גם לזה מקורות מוסמכים אמרו שיהיה בקרוב מאוד. לא יודע אין הם עשו זאת, אם דרך פריצת ה bootloader החדש, או החלפתו בישן בתהליך ההתקנה כפי שכיום נעשה ברומים שהוסר מהם השדרוג של ה bootloader.

- - - תגובה אוחדה: - - -

אגב, גם לבעית ה hissing בקול שציינתי קודם יש כבר פתרון. דרך מודול exposed G2 tweaksbox, או דרך רומים המבוססים עד הקיטקט האירופאי הרשמי, אך ששונו מעט.

נערך על-ידי Roger That

• תגובות 80
  • צפיות 32.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מי התקין כבר קיטקט? איזו גרסה? רוט? XPOSED ומודולים? התרשמות?

פורסם

שלום חברים,

בזה הרגע סיימתי עדכון של מכשיר ה-Lg g2 שברשותי.

יש לי kitkat 4.4.2 סוף סוף !!

העדכון נעשה דרך LG Mobile Support Tool שזיהה שיש עדכון מערכת חדש.

מהתרשמות ראשונית , עבודה מהירה יותר וחלקה יותר.

אמשיך לבדוק ואספר על ממצאים חדשים !

בהצלחה !

פורסם
  • מחבר

החלפתי לרום הזה: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2680745

מבוסס על הרום של ה G 2 PRO. בינתיים יומיים עובד יופי. הרבה שיפורים ופיתרון תקלות מהרום המקורי של ה G2. (גם דברים מעצבנים שהיו ב JB, למשל התקלה בהזזת איקונים למסכים אחרים)

לא התקנתי אפילו מודלי XPOSED פרט ל advance power menu, כי יש מובנה את כל מה שאני צריך

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אחת הגרסאות ה cloudy

אני אישית התקנתי את ה סטוק 2.0 עובד נהדר.

אני עם art כן שמים לב שחלק מהאפליקציות לא עובדות אבל בעיקר הקטנות והפחות משומשות, אלו שלא עדכנו את ה api ל קיטקט.

סהכ תרד מאוד טוב. תמשיך לעדכן.

דרך אגב, לכל מי שיש גרסא מקורית/וריאציה של cloudy אתם גם לא רואים רשתות 5ghz בוויפי?

רק בזמנו כשהתקנתי cm ראיתי שיש לי אפשרות לראות אותם. בסטוק זה לא קיים, כאילו המכשיר לא תומך חומרתית בזיהוי הרשת.

פורסם

שימו לב מה קרה ל G2 שלי (מהעבודה) דרך סלקום

למישהו קרה משהו דומה? נשלח לסלקום לבדיקה בפעם השנייה

פורסם

אז ככה יתחיל שליחות קטלנית 3....נראה שלטלפון רצונות משלו.

בטוח שאיזה רובוטריק לא נגע בו?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

רונלייט סוף סוף הוציאו את הרום, לפי הדיווחים עם תמיכה ב knock code כפי הגרסאות החדשות באירופה.

הורדה: http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW667695432109876543213%2FD80220A_00.kdz

פורסם: http://iandroid.co.il/forum/topic168011.html

לא בדקתי בעצמי - אני עם CloudyPro ללא שום חסרונות לרום הסטוק הישראלי אלא רק יתרונות. (יש גם עברית בחייגן)

פורסם

למיטב ידיעתי הגרסה האירופאית היא הגרסה לכולם בשינוי האיזור ב- build.prop

בשביל לקבל את "הגרסה הישראלית" צריך לשנות את הערך

ro.build.target_country=XX

במקום XX לשנות ל- IL.

פורסם
  • מחבר

ככה בשביל כל מדינה, וזה מצריך רוט אגב.

בנוסף, הם הסירו תוכנות מרום זה, (לדוגמה voice mate שלא תומכת עברית) ואולי הוסיפו דברים אחרים.

ועדיין, זהו רום ישראלי לגבי מי שרוצה רום ישראלי מטעמים מטופשים כאלו או אחרים.

פורסם

אני כרגע מוריד עדכון, בדקתי דרך הטלפון שרכשתי בישראל והיה רשום שקיים עדכון למערכת ההפעלה. ללא שום רום או רוט או איך שזה נקרא.

פורסם

בדקתי (ידנית דרך הטלפון) וגם אצלי העדכון זמין להורדה - אבל אני לא מוריד כי אני מעדיף להתקין את הרום של CloudyPro.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים