עבור לתוכן

4.4.2 רשמי ל LG G2 D802

Featured Replies

פורסם

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2664933

בינתיים יצאו רק גרסאות של כמה מפעילות. הבנתי שזו של vodafone גרמניה היא ללא זבל. (אך עם לוגו שלהם בבוט)

ובינתיים אין דרך לשמור על הרוט, או לעשות רוט.

ומשום מה אין תמיכה ב ART. נדמה לי שגם בגרסאות האמריקאיות אין תמיכה, וזה מוזר מכיון שבקוריאנית כן יש.

עריכה: יצאה גרסה אירופאית פתוחה. ללא שטויות של המפעילות, דבר שמתבטא גם בגודל הקובץ שקטן יותר ב 130MB. אין ART.

אין הבדל בין הקבצים השונים לגרסאות 16GB ו 32GB. הכל זהה.

http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW859395432109876543213/D80220B_00.kdz

ההתקנה תסיר את הרוט (ולא ניתן לעשות שוב בינתיים) וכל custom recovery. וישנם דיווחים שלא ניתן לשנמך מגרסאות של vodafone לגרסת 4.2.2 קודמת. אז מי שחשוב לו הנושא שיקח זאת בחשבון.

כנראה גם הגרסה הישראלית מעבר לפינה בימים הקרובים. אם מישהו עם גרסה ישראלית פתוחה, ניתן לבדוק כאן:

http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=XXXXXXXXX

החליפו את האיקסים במספר ה IEMI של המכשיר שלכם. בתוצאה שמתקבלת יש לינק במרכז. אם שם הקובץ בלינק להורדה מסתיים ב D80220, זהו קיטקט. ותנו כאן את הלינק כדי שגם אנו נוכל להינות :) ואפשר להפוך אותו לגרסה עם רוט מובנה.

נערך על-ידי Roger That

• תגובות 80
  • צפיות 32.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא רואה שום סיבה הגיונית להתקין גירסאות "פרוצות" (אני יודע שאין פה שום "פריצה" אבל זאת ההרגשה כשאתה מתקין רום ששייך בכלל למפעילה ממדינה אחרת) לא רישמיות במקום לחכות עוד יומיים-שלושה-שבוע עד שהוא יגיע בצורה רישמית למכשיר שלך.

זה לא שחסר משהו ב-G2 נכון להיום. וואלה אני בכלל לא מרגיש שום צורך בקיטקט... בטח ובטח אם זה אומר שזה יבטל לי את הרוט, אז זה בכלל לא יהיה שדרוג אלא שנמוך - כי לא תהיה לי אפשרות לקנפג אותו כמו שצריך עם G2 Xposed.

מה שכן, נחמד לראות שהם לא הביכו את עצמם עם שדרוג טיפשי ל-4.4 ודילגו ישר ל-4.4.2.

פורסם
  • מחבר

בטוח שממש בקרוב תהיה גרסה אירופאית פתוחה לא של מפעילה. ואם אני צריך לנחש, אז יהיה גם רוט בקרוב.

אבל שבוע לגרסה ישראלית? לא נראה לי. אם שוב אני צריך לנחש - חודשים.

אגב, מדיווחים שונים זה לא מוחק כלום, גם כאשר מתקינים על רום ממדינה שונה.

פורסם

לפחות בAOKP יש שיפור עצום בניהול הזכרון מ4.3 ל4.4.2.

פורסם
  • מחבר

מדיווחים שונים לגבי ה G2, יש שיפור בתגובתיות הכללית ובאפליקציות שונות, כולל המצלמה.

ובטוח גם בכל שאר הדברים שקיטקט הביא לשולחן.

פורסם
אבל שבוע לגרסה ישראלית? לא נראה לי.

מי דיבר על "ישראלית"? מה זה בכלל "ישראלית"?

פורסם
  • מחבר

אתה הגדרת מה לא רשמי לדעתך, כ-רום ממדינה אחרת. אז למה התכונת ?

סרטון שמישהו העלה עם ה KK על ה D802 עם אותו רום של VODAFONE. לפי זה, השיפור בתגובתיות מורגש מאוד.

פורסם
אתה הגדרת מה לא רשמי לדעתך, כ-רום ממדינה אחרת. אז למה התכונת ?

רישמי - עדכון שמתקבל OTA (או ידנית, זה לא משנה) ישירות מ-LG עצמה.

לא רום ש"נלקח" מתוך ה"סלקום" של גרמניה לצורך העניין.

כזה שמופיע באתר שלהם באופן רישמי, לא כזה שצריך להוריד אותו עצמאית מאיזה לינק לא רישמי שפרסם משתמש אנונימי באיזשהו דיון בפורום באינטרנט.

שאלתי מה הכוונה "ישראלית" כי אין שום גירסה כזאת, אין שום דבר מיוחד בגירסה שנמכרת בישראל, זה אותו רום בדיוק כמו זה שנמכר כ-simfree בכל שאר מדינות העולם. נגמרו הימים שהיבואן בארץ היה צריך להוציא רום מיוחד כדי שהמכשיר יתמוך בעברית וכו'..

אני מדבר כמובן על מכשיר שנקנה עצמאית דרך חנות פרטית/היבואן הרשמי, לא על משהו שנקנה דרך אפ"ס - הם לא מעניינים אותי... ובטח שאני לא מחכה לגירסאות הנוראיות שלהם.

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם
  • מחבר

קודם כל, גם ה vodafone וכל רום אחר מורד ישירות מ LG. בעלים של רום כזה רושם את ה IEMI שלו בכתובת הבאה, ומקבל לינק להורדה. ואת הלינק מפיץ הלאה לאחרים שיוכלו להוריד. אתה יכול לבדוק בעצמך, פשוט תחליף את האיקסים ב IEMI שלך, ותקבל לינק במרכז הדף אל הרום האחרון על פי LG.

http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=XXXXXXXXXXXXXXX

אגב, כן יש משהו אחד (לא משמעותי.. לפני שאתה נכנס לויכוח) בגרסה הישראלית שאין בגרסאות האחרות. אותיות בעברית בחייגן המובנה, לחיפוש מהיר של אנשי קשר.

דבר נוסף, כל אזור מקבל את המודם שלו ברום לפי המפעילות באותו איזור. דבר שיכול להשפיע על הקליטה ועל חיי הבטריה. (כגון, ביטול fast dormancy אצל ספקיות סלולריות שלא תומכות)

פורסם
קודם כל, גם ה vodafone וכל רום אחר מורד ישירות מ LG. בעלים של רום כזה רושם את ה IEMI שלו בכתובת הבאה, ומקבל לינק להורדה. ואת הלינק מפיץ הלאה לאחרים שיוכלו להוריד. אתה יכול לבדוק בעצמך, פשוט תחליף את האיקסים ב IEMI שלך, ותקבל לינק במרכז הדף אל הרום האחרון על פי LG.

http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=XXXXXXXXXXXXXXX

סמנטיקה. גם אם הקובץ יושב על שרת של LG זאת לא הפואנטה.

אגב, כן יש משהו אחד (לא משמעותי.. לפני שאתה נכנס לויכוח) בגרסה הישראלית שאין בגרסאות האחרות. אותיות בעברית בחייגן המובנה, לחיפוש מהיר של אנשי קשר.

דבר נוסף, כל אזור מקבל את המודם שלו ברום לפי המפעילות באותו איזור. דבר שיכול להשפיע על הקליטה ועל חיי הבטריה. (כגון, ביטול fast dormancy אצל ספקיות סלולריות שלא תומכות)

מה שאתה אומר אפילו לא הגיוני, עובדה שהרום של גרמניה עובד לך...... :rolleyes:

חוץ מזה, מאיפה LG אמורה לדעת אם אתה מנוי אצל מפעיל שתומך ב-fast dormancy או לא? ושלא תעבור ביניהם לעולם..

בכל מקרה אתה סתם מחפש להתווכח בכוח.

מה שכתבתי היה פשוט מאוד ואני עומד מאחורי גם אחרי ההתגוננות שלך: אני לא רואה סיבה לרוץ ולהתקין גירסאות בקומבינה במקום לחכות עוד יומיים-שלושה-שבוע עד שהעדכון הרישמי יגיע למכשיר שלך. כאמור, בטח ובטח לאור העובדה שעדיין אין רוט ואין xposed, ולכן זה לא שדרוג אלא שנמוך.

פורסם

לפי מה שראיתי ברשת יש למה לחכות אבל ל-G2 למיטב הבנתי העדכון צפוי לצאת רק לקראת סוף מרץ.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

יצאה גרסה אירופאית פתוחה. עדכנתי את העמוד הראשון בפרטים.

פורסם
ואפשר להפוך אותו לגרסה עם רוט מובנה.

לא הבנתי את המשפט הזה.

אז אפשר לעשות רוט עם 4.4.2 או עדיין לא?

מבחינתי כל עוד אין רוט עדיף לחכות.

השינויים שעשיתי במכשיר בזכות g2 xposed שווים לי הרבה יותר מהתוספות של קיטקט.

פורסם

אין שום סיבה שלא תוכל לעשות flash לרום 4.4.2 ואז flash ל-superSU

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לעשות רוט לאחר העידכון. אך אפשר להפוך את קובץ ה kdz של LG לקובץ התקנה של custom recovery. ודרך ה custom recovery לעדכן את הרום, ומיד אח"כ את ה supersu בלי לעשות בוט. וכאשר עושים בוט, מאבדים את ה custom recovery אך שומרים על הרוט בגרסה החדשה.

יהיה אפשר ליצור קובץ התקנה כזה גם לגרסה הישראלית בקלות..

אך הבעיה היא אחרת. ה xposed עדיין לא תומך ב KK של LG. יתמוך רק מגרסה 2.5

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים