עבור לתוכן

אתר שלא נמצא בגוגל, מישהו יודע אם אמין?

Featured Replies

פורסם

שמעו מצאתי איזה אתר עם מוצרים יותר מידי זולים על גבול המחשיד.. הינה:

twixt.xstore.co.il

האתר מקבל פייפל וכרטיס אשראי אבל משום מה אי אפשר למצוא אותו בגוגל

יכול להיות שיש פה משהו מסריח? או שזה אתר חדש וגוגל לא מכירה אותו עדיין? מיליתי טופס יצירת קשר לפני כמה דקות ואני מחכה שיענו לי.. בטח כבר מחר. מה אתם אומרים כדאי להזמין ממנו? כי יש שם שטויות שדווקא די אהבתי..

פורסם

צור קשר מפנה לכתובת בג'ימייל, בעמוד "מי אנחנו" הם מזדהים כחברת "טוויקסט בע"מ" אבל בפועל לא קיימת ברשם החברות שום חברה תחת השם הזה.

לא הייתי מעביר להם שקל, אפילו לא דרך paypal.

אגב, כבר נתקלתי פעם באתר ישראלי כזה של גאדג'טים, שפשוט לוקח ממך כסף ואז עושה בשבילך הזמנה דרך DX. אחרי חודשיים אתה מקבל חבילה מ-DX שלא אתה הזמנת כמובן, עבור הכתובת שלך, עם המוצר שכביכול קנית דרך אותה חנות ישראלית - בשקלים - ובמחיר גבוה יותר (כמובן) מזה שנמכר ב-DX.

אני מנחש שאולי מדובר בטריק דומה.

פורסם

שים לב לדומיין האב של אותו אתר

xstore.co.il

כל אחד יכול לפתוח שם חנות בלי גב.

לא הייתי קונה

פורסם

כל מה שנמכר באתר הזה זה זבל סיני שאפשר למצוא במחירים זולים יותר ב EBAY וב ALIEXPRESS.

לפי רמת העיצוב של האתר הוא בטח שייך לאיזה ילד בן 15 שמנסה לעשות קצת כסף קל ולמכור זבלה שהוא קונה באיזה אתר סיני.

פורסם
  • מחבר

אם אני מחליט ללכת על זה, אני מוגן על ידי פייפל נכון ובמקרה הגרוע הכסף חוזר אלי אחרי כמה קליקים לא?

פורסם

למה ש"תלך על זה"? אתה יכול למצוא את אותם הדברים באותם המחירים אם לא יותר בזול באיביי, דיל אקסטרים ואתרים דומים, בשביל מה בכלל להסתכן??

ולא, זה לא אחרי כמה קליקים פשוטים, זה תהליך עם שלבים, אחד מהם כולל שכל צד יסביר את הצד שלו, וששני הצדדים ינסו להסתדר בעצמם, אם זה לא עובד פייפאל יחליטו לבד אם להחזיר לך את הכסף, והם לאו דווקא יפסקו לטובתך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים