עבור לתוכן

מה דעתכם על ה-Moto G?

Featured Replies

פורסם

אחרי חיפוש אחר סמרטפון זול, הבנתי שחו"ל היא האופציה ההגיונית, ויש לי מישהו מארה"ב שיכול להביא לי את גרסת ה-8GB ב-179 דולר. מה דעתכם? במחיר כזה, יש לו מתחרים?

פורסם

לדעתי המכשיר הטוב ביותר באזור המחיר הזה.

פורסם

בדיוק אתמול יצא לי לשחק באחד. מכשיר מרשים למדי בשביל 200 דולר. רץ מהר, מסך נהדר ומרגיש ממש לא רע.

פורסם

מתעלק על השרשור,

מבחינת ביצועים וזמן סוללה מה עדיף? moto g או galaxy 3?

שניהם באותו טווח מחירים פחות או יותר...

פורסם

הזמן סוללה של המוטו G ארוך בהרבה. הוא ארוך יותר אפילו ממפלצות עם סוללה עצומה כמו ה note 3 או ה LG g2, ולדעתי בכיף יכול להחזיק 50% יותר מהגלקסי 3.

פורסם

ומבחינת ביצועים?

פורסם

המכשיר כבר כמעט חודש אצלי. אני מאוד מרוצה ממנו.

פורסם

הS3 פשוט טוב יותר מהMoto G ,מצלמה ,הרחבת זכרון,מסך .. מצד שני לMoto G יש תמיכה תוכנית מעולה ומחיר נמוך יותר.

פורסם

אני לא חושב שהמסך של ה-S3 טוב יותר מאשר של המוטו G. לגבי מצלמה והרחבה זכרון - אכן. על הנייר הוא גם יותר מהיר מאשר המוטו. הבעיה היא שעם כל הזיפט של סמסונג המוטו G מרגיש יותר זריז מה-S3. והסוללה כמובן, אי אפשר להשוות זמן סוללה.

פורסם

לS3 יש אגב Notification Light ,מה שלG עד כמה שאני זוכר אין , זה בנוסף לNFC שלפי מה שאני זוכר לG גם אין , ואפשרות לטעינה אלחוטית .

פורסם

השאלה היא אם הפונקציות הללו חשובות לו.

פורסם

קשה קצת להשוות בין מכשיר דגל לשעבר לבין מכשיר לשוק בינוני נמוך עם יחס עלות תועלת טוב מאוד.

על הנייר הS3 אכן חזק יותר ובמידה ויהיה לו רום AOSP הוא באמת יהיה מהיר יותר כי המעבד של (בגרסת הexynus) מהירה יותר מהמS400 שנמצא בMoto G.

המצלמה של הS3 טובה מאוד, המסך שלו גדול יותר (לטוב לרע), יש אפשרות להרחבת זיכרון שאין בG (לדעתי זה חיסרון רציני) ואין סוללה נשלפת.

לעומת זאת הרבה אנשים מתבאסים מהממשק משתמש של סמסונג Touchwiz כי הוא מכביד מאוד על המכשיר, עם תשווה בין שניהם יכול ליהיות שהG ינצח מבחינת מהירות בדברים קטנים וזה בגלל הממשק, בגרסה האחרונה הממשק השתפר מאוד אבל הוא עדיין מכביד על המכשיר, רום מקוסטם מבוסס AOSP יפתור את הבעיה אבל אתה תצטרך להתעסק עם המכשיר והרבה מפחדים להרוס את המכשיר היקר שלהם בעקבות מהלכים שגויים.

המוטו G מגיע מהקופסה עם רום מאוד דומה לAOSP עם שיפורים קטנים של מוטורולה ועם כל המגרעות שלו הוא טוב מאוד מבחינת המחיר שלו ואתה מקבל מכשיר שלא צריך להתעסק איתו יותר מידי כדי שיפעל כראוי.

בתור בעלים של S3 אני דיי ממליץ עליו אבל תעשה את השיקול שהמכשיר כבר מתיישן והוא בן שנתיים בערך, המוטו G אמנם חלש יותר אבל הוא ישאר מעודכן יותר ממוטורולה וגם בעתיד תתעסק איתו פחות.

שכחתי להזכיר שהG יותר עמיד ויש לא מעט סרטונים שמראים שיש לו עמידות למים (לא הייתי ממליץ לנסות אבל טוב שיש מכשיר עמיד יותר).

תעשה את השיקולים שלך שניהם מכשירים טובים, אני טיפה משוחד לS3 ובגלל זה אני מעדיף להמליץ לך עליו וגם לא הייתה לי התנסות עם הG אז זה לא יהיה פייר להמליץ על מכשיר שלא השתמשתי בו.

פורסם

אני בהתחלה חשבתי לקנות Nexus4 אפילו יד שנייה ואני שמח שלא קניתי אותו. היד שלי יחסית קטנה וה- MOTO G שהוא 4.5" כבר נמצא בגבול העליון.

פורסם
הזמן סוללה של המוטו G ארוך בהרבה. הוא ארוך יותר אפילו ממפלצות עם סוללה עצומה כמו ה note 3 או ה LG g2, ולדעתי בכיף יכול להחזיק 50% יותר מהגלקסי 3.

על הנייר הסוללה שלו חלשה יחסית, איך הוא מגיע לזמנים האלו?

פורסם

אין לי שמץ של מושג, אבל אני יכול לומר מניסיון אישי שזה לא סתם מנופח. אני מניח שמדובר במסך קטן יחסית פלוס מעבד חסכוני ולא הרבה זבל על המכשיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים