עבור לתוכן

מחפש טאבלט + מקלדת לסטודנט 500-1000 שח

Featured Replies

פורסם

שלום. אשמח להמלצה לטאבלט + מקלדת לצורך לימודי (רק וורד) חשוב מקלדת קומפקטית ונוחה לא מרעישה.

יכול להזמין מחול.

גודל מסך 10.1 בערך

תודה רבה.

נערך על-ידי Iv0ry

פורסם

אני כותב עם נקסוס 7 בבית ספר, אני יכול לומר לך שזה הרבה פחות נוח ממחשב, הoffice על מכשירי אנדרויד לא מספיק מלוטש, אני כותב ב kingsoft office ויש איתו הרבה בעיות בעיקר בסימני פיסוק ובפונקציות הנוספות, אני לא יודע למה אבל הוא הופך את הסימני פיסוק ושם אותם קרוב לצד שמאל במקום ימין, זה מציק אבל מתרגלים.

האופציה הטובה ביותר היא למצוא טאבלט זול שתומך בpolaris (תחפש בעיקר אצל אסוס וסמסונג).

לגבי מקלדת אני קניתי מקלדת במימדים של הנקסוס 7, היא דיי קטנה, אלחוטית והסוללה שלה מדהימה אני מטעין אותה בערך פעם בשבוע וחצי, הזמנתי מאיביי כמובן בלי עברית ולכן קניתי מדבקות שקופות עם עברית.

סך הכל יצא לי באזור ה1600 לכל היותר (יש לי את דגם ה32GB), אני בדיעבד הייתי קונה טאבלט כמו ה ASUS Transformer Book T100TA או ה Vivo tab, המחירים שלהם גבוהים מהתקציב שלך אבל הם משמשים כמחשב לכל דבר, עם כל החיבה שלי לאנדרויד היא לא מתאימה לכתיבת מסמכים.

לגבי אייפד, אני שללתי אותו כי זה היה לפני שאפל הוציאו אותו עם הoffice שלהם חינם (נראה לי קוראים לזה iWork), וכל תוכנה עלתה בערך 10$, אני הייתי הולך לבדוק אותו למראות שאני לא ממש בטוח שהוא יהווה תחרות לwindows בקטע הזה.

משפט מסכם: תחסוך עוד קצת כסף ותחפש טאבלט עם windows (לדעתי יהיה עדיף עם כמה שיותר זיכרון ועם מעבד X86 ולא ARM), אפילו תנסה ביד 2 אולי תמצא משהו

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המושקעת.

יש לי XPS 10 בבית עם ווינדוז, שמסתבר שאני יכול לקחת

מה אתה אומר על המקלדת הזו?

https://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=0&uin=19474&txt_search=IWALK+KEYBOARD&buy=&minprice=0&maxprice=0

אם אתה חושב שעדיף את המקלדת שלך אשמח לקישור. (מתאים לכסא סטודנט?)

פורסם

בעיקרון יש לו מעבד ARM שידוע החסרונותיו ב Windows אבל מכיוון שהוא כבר נמצא אצלך הוא יהווה חלופה לא רעה למחשב במידה והוא לצורכי כתיבה ועריכה של מסמכים, קצת אינטרנט ומולטימדיה.

ידוע לי שיש למכשיר מקלדת עם סוללה שמאפשרת זמן ארוך יותר של שימוש, אני מניח שקנייה של המקלדת של המכשיר תהיה האופציה הטובה ביותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים