עבור לתוכן

אי עמידה באחריות יצרן של חברת HP למחשבים

Featured Replies

פורסם

בתאריך 29/04/13 רכשתי מחשב מתוצרת חברת HP. על פי החשבונית על המחשבחלה אחריות של חברת HP לתקופה של 3 שנים באתר הלקוח.מהימים הראשונים היו בעיות עם המחשב. תוך כדי תפעול המסך קפא במקום,נאלצתי לכבותו ולהפעילו מחדש. זה קרה פעמים רבות בכל יום. פנייותי לתמיכה הטכניתלא עזרו. התמיכה הייתה רק דרך הטלפון. למרות בקשותי החוזרות לאהסכימו לקחת את המחשב לבדיקה במעבדה.

לבסוף, היום 30/12/13 לקחו את המחשב למעבדה. המחשב הוחזר אלי ביום03/02/14 , כלומר לאחר חמישה שבועות. התקלה לא תוקנה, המחשב קופא מספרפעמים ביום ולא מאפשר שימוש נורמאלי.

פניתי לשרות הלקוחות של החברה ובקשתי להחליף את המחשב או חילופית להחזיראת הכסף ששילמתי, וכן לפצות אותי על הסבל שנגרם לי. והזמן בו לא היה לי מחשב. לבקשתילא קבלתי כל תשובה. במידה ולא יענו לבקשתי, אגיש נגדם תביעה משפטית (תביעות קטנות)

האם זו הדרך בה מטפלת חברת HP , אחד היצרנים הגדולים והמוערכיםשל מחשבים בשירות ובאחריות שהיא נותנת על מוצריה? תמהני . :bash: צבי wilijohn@yahoo.com

פורסם

לאיזו מעבדה מסרת מחשב? הייתה לי חוויה לא נעימה עם מעבדה CPM. מחשב שלי היה ישן והם לא מצאו חלקי חילוף עבורו. הם החזירו לי מחשב עם מסך שרוט, מלוכלך והתנערו מאחריותם כי הייתה חברת משלוח UPS שלקחה מחשב שלי מנקודת איסוף ולשם החזירה. זה מה שקיבלתי במכתב רישמי ממנהל מעבדה.

אני מאז לא סופר HP יותר עד שיפסיקו להעסיק CPM בשביל תמיכה לקוחות שלהם.

פורסם

זה לא רק ב HP ...

פורסם

האם למחשב אחריות בינלאומית?

אם כן תשלח מייל לHP העולמית ואלוי תדבר איתם בטלפון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים