עבור לתוכן

יש דרך להמנע מטכנאי בחיבור ראשוני לבזק?

Featured Replies

פורסם

יצא לי לדבר איתם, אז ביררתי בשבילך.

70 ש"ח זה תשלום התקנה סטנדרטי ללקוח עם תשתית בזק מותקנת. אין חיוב על ניוד מספר.

אתה משלם התקנה פעם אחת על אינטרנט ועל טלפון.

נערך על-ידי nat64x

פורסם
  • מחבר

ביום חמישי הגיע הטכנאי וחיבר אותי. כשזה נוגע לטכנאים, מהנסיון המועט שהיה לי עם שתי החברות, הטכנאים של בזק יותר טובים משל הוט.

כמו שאמרת nat64x, באמת לא היה קו והוא היה צריך לחבר את החוטים בארון שנמצא במרחק שני רחובות, אבל אם כבר הוא הגיע אז נתתי לו לחבר את המודם ולבדוק שהכל בסדר למרות שיכולתי לעשות את זה בעצמי. מבחינת חיבורים בתוך הבית לא היה צריך לעשות כלום. את הוט הקפאתי לתקופה המקסימלית שזה חצי שנה, לפי עצתך. אני רק צריך לזכור להתקשר לפני שנגמרת החצי שנה ולבטל אחרת יחייבו אותי שוב.

המהירות המקסימלית שאני מקבל מהתשתית של בזק היא 50 מגה אבל בינתיים היא עובדת בלי ניתוקים ואני לא יודע אם אפשר ממש לשפוט מהכמה ימים שהייתי מחובר בינתיים אבל אין מה להשוות מבחינת המהירות, כשהחיבור של הוט עבד טוב הוא היה הרבה יותר מהיר מזה של בזק.

יצא לי לדבר איתם, אז ביררתי בשבילך.

70 ש"ח זה תשלום התקנה סטנדרטי ללקוח עם תשתית בזק מותקנת. אין חיוב על ניוד מספר.

אתה משלם התקנה פעם אחת על אינטרנט ועל טלפון.

יכול להיות שפשוט לא פירשתי נכון את מה שהנציגה הראשונה אמרה, בהתחלה שאלתי כמה יעלה להעביר את הקו והיא אמרה:

http://vocaroo.com/i/s0KQqWzmrfxd

ואחר כך היא שאלה אותי אם זה גם אינטרנט ואמרתי שבינתיים אני רוצה לשמוע מחירים רק לאינטרנט ואז היא אמרה:

http://vocaroo.com/i/s09CzxCSbT8L

אז מה שהבנתי מזה שה99 ש"ח זה בנוסף ל69 ש"ח, אבל יכול להיות שהיא התכוונה שזה במקום, ככה שיכול להיות ש69 זה לטלפון ו99 זה רק לVDSL2.

בפעם השנייה שהתקשרתי אמרתי שאני רוצה גם טלפון וגם אינטרנט ואז הנציגה אמרה רק 69 ש"ח להתקנה.

פורסם

קבלו סיפור שהיה לי לא מזמן.

התנתקתי מהוט ל4 חודשים. לא החזרתי ציוד ושום דבר, הכל נשאר מחובר כפי שהיה.

התקשרתי אליהם כדי לחבר חזרה את התשתית

הנציגה: "אין לך מודם, תצטרך לשלם עלות התקנה של 250 ש"ח"

"אבל יש לי מודם, הוא אפילו פה לידי מחובר"

"לא אין לך חמוד, רשום לי"

"את מקשיבה לעצמך?"

"טוב שניה אני בודקת"

אחרי 5 דקות

"כן אני רואה שבאמת יש לך מודם, אבל אתה צריך להחזיר אותו ולשלם שוב על התקנה מחדש 250 ש"ח"

....

בשלב הזה וויתרתי :)

אגב, אני מצאתי פתרון מעולה למי שלא צורך כמות גדולה של ג"ב.

לקנות router MIFI וסים של גולן טלקום, שעכשיו נותנים חבילה של 6 ג"ב. באופן אבסורדי, אני מקבל מהירות גבוהה יותר מאשר בהוט בתשתית שהייתה לי(2.5mbit שהם הפסיקו למכור אותה "משום מה" ).

נערך על-ידי nop1902

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים