עבור לתוכן

המלצה למפרט לקניית מחשב נייד לצרכים ביתיים ב3 k

Featured Replies

פורסם

שלום,אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצרכים רגילים וסטנדרטים

(גלישה,אחסון מדיה,סרטים באיכות גבוהה,ומוזיקה ואולי משחק או שניים )

עם דגש על המוזיקה שכן אני מעוניין לחבר למחשב סט רמקולים איכותי שיהווה תחליף למערכת.

מחשב שיעבוד חזק ובצורה טובה לאורך זמן.

הבנתי שהתקציב הסטנדרטי לדרישות כאלו הוא באיזור ה 3k.(או שאולי אני יכול למצוא בפחות לדרישות כאלו?)

אשמח לקבל מפרט שמתאים לדרישות האלו,עם דגש על האלמנטים שיותר כדאי לי לשים

אליהם לב,ביניהם:

רזולוציית מסך ותמיכה בhd(עד כמה זה רלוונטי לי)?

כרטיס גרפי(גם,עד כמה זה רלוונטי לצרכיי)

מהירות כונן קשיח(האם להתפשר על מחשב ללא ה ssd או שלא לוותר? והאם לא להתפשר על פחות ממהירות של 7200rpm?)

מעבד-הבנתי שלא לקנות פחות ממעבד i5 בשביל עבודה חזקה של המחשב.האם יש עניין להשקיע עוד קצת בשביל מעבד i7,או שהדרישות

שלי לא מצריכות מעבד ברמה כזאת?

כמובן שאני שם לב גם לסדרת המעבד,מהירותו וכו'.יש המלצה מיוחד למהירות המעבד/גודל הזיכרון שבו?

זיכרון-האם ארבע ג'יגה יספיקו או שכבר לקחת שש ג'יגה ומעלה?

תודה רבה לעונים.

אשמח על הדרך אם למישהו יש המלצה למחשב/סדרת מחשבים שעונה פחות או יותר על הדרישות שלי.

נערך על-ידי sakf

פורסם

לא רשמת אם לכלול מע' הפעלה

תפרט מה זה "משחק או שניים" - באילו מדובר? מה רמת הביצועים שאתה מצפה במשחק? כי לשאר השימושים שרשמת אין צורך בכרטיס מסך מיוחד.

גודל מסך - לא רשמת.

בעיקרון לשימושים ביתיים אם יש ביכולתך לחבר את המחשב למסך שולחני גדול זה יהיה עדיף וכך מצד אחד תרוויח מחשב נייד שיהיה נייד (אם אתה צריך לקחת אותו ללימודים או משהו) ובמקביל יהיה לך "עמדה" לכל השימושים האחרים של סרטים - כי המסכים של מחשבים ניידים הם לא משהו בכלל (לפחות לא בטווח המחירים הזה).

מבחינת מעבד - תבדיל בין מעבד חסכוני בסיומת U לעומת מעבד סטנדרטי (וחזק יותר) בסיומת M.

פורסם
  • מחבר

כמובן שלכלול מערכת הפעלה.

נעזוב שנייה את המשחקים,פחות רלוונטי.

האם לשאר הצרכים שרשמתי יספיקו לי 4 ram זיכרון ו750 ג'יגה כונן קשיח?(עם מעבד איי חמש מסדרת הm)

רוב המחשבים עד 3 k הם עם מהירוץ 5400 rpm ולא 7200..זה אמור להספיק לי?

והבנתי גם שלמחשב שרואים בו יותר סרטים וכו' עדיף מסך מבריק ולא מט?

יש גם אולי איזה המצלה למחשב/סדרה/חברה מסויימת? תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים