עבור לתוכן

איכות התמונה ביס

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

לא מזמן התקינו לנו יס, חשבתי שהתמונה תיהיה הרבה יותר טובה אבל הסתבר שיש כמה ערוצים שהתמונה שם ממש לא טוב דומה לסרט ב VCD באיכות לא גבוהה.

עכשיו התקשרתי ליס לברר והם אמרו שזה האות שהם מקבלים ואין מצב לשנות את זה.

עכשיו אני שואל אתכם אם גם לכם (מנויי יס) יש ערצים באיכות ירודה כזאת או שיס עבדו אלי?

ערוצים כמו:

15 ,182.

• תגובות 39
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא אבל לעיתים דיי קרובות המסך מתחיל לקרטע בחלקים מסויימים של המסך והרמקול נשמע כאילו אונסים אותו

פורסם

הם לא עבדו עליך...

פשוט ערוץ 15 (STAR WORLD) הוא ערוץ שלא עובר שידור מהארץ (בניגוד לשאר הערוצים שכן עושים "עצירה" בארץ לצורך הוספת כתוביות ועוד...).

YES פשוט קנו את השידור, ובגלל שהוא לא עובר בארץ, אז האיכות שלו יורדת, כי לא מחזקים את האות בדרך...

שים לב ששאר הערוצים הזרים (עם הכתוביות) עובדים מעולה...

פורסם
  • מחבר

אבל הקוביות האלה כמו של VCD אפשר גם לראות בערוצים אחרים ואבל הרבה פחות ממה שרואים בערוץ 182 לדוגמא.

אני די התאכזבתי מהאיכות למען האמת, בכבלים הערוץ 25 ו182 עבדו מצויין ופה לא, וגם שאר הערוצים לפעמים מקרטעים.

פורסם

תראה, לי יש YES ולאנשים אחרים שאני מכיר יש כבלים דיגיטליים.

לטעמי, האיכות התמונה של YES עולה על זו של הכבלים, שלא נדבר על הסאונד (הם הולכים לעבור ולשדר בDD בקרוב... יש!).

החלטה שלך, אולי לא התקינו נכון את הצלחת או את החיבורים לממיר/טלוויזיה?

פורסם
  • מחבר

הזמנתי גם טכנאי (דומה לאחד שצריך ליהיות ביצאת צדיק כי הוא התחיל לזבל לי את המוח על מתחים ב TV), ובקיצור הוא אמר שככה זה והוא לא יודע מה לעשות.

אולי אתם יכולים להגיד לי מה ההגדרות הטובות ביותר ללמיר? אני מתכוון לכל ה SCART ו LNB וכד'?

פורסם

הטלווזיה שלי מסריחה גם ככה אז אין לי הבדלים בין הערוצים ;D

פורסם

אמממ

אצלי ואצל כל מי שאני מכיר איכות השידור של יס הרבה יותר טובה-תמונהיותר חדה וכאלה...

וזה בלי להזכיר שבכלליות יס עולים על הכבלים בכל צורה.

איכות שידור אמרנו, ממשק נוח מהיר יחסית וידידותי, מעבר ערוצים ישיר-לא צריך לחכות איזה 3 שניות לפני שהערוץ עולה כמו בכבלים, סרטים יותר טובים, יותר סרטים חדשים, ולדעתי הערוצים גם יותר טובים.

פורסם

אבל יש ליס זמן המתנה גדול

אני וחבר שלי ראינו משחק כדורגל ודיברנו בטלפון וןהוא כזה עושה לי גוללללללללל ואני עושה לו על מה אתה מדבר ואחריי 4 שניות פיתאום ראיתי את הגול

זה בגלל שהאות צריך לעבור לחלל ואז לרדת ומה לעשות שזה לוקח זמן

זה כמו זמן פינג גרוע

פורסם

כן אבל אל תשכח איזה דילי יש שאתה מעביר ערוצים בכבלים

זה לא יאומן

כל כך מעצבן

אין יותר זיפזופ מהיר בין הערוצים

פורסם

לא היה לי נסיון עם הכבלים אבל כמה אתה כבר מעביר ערוצים

אני כבר לא מזפזפ

אני פשוט בודק את שמות התוכניות בכל ערוץ עם התפריט הכחול למטה

הכי נוח והכי יעיל

פורסם

רק חבל שבכלבים זה לא ככה

זה פעם עובד פעם לא

וגם אתה יכול לראות רק שתי תוכניות קדימה לא יותר

ועם אתה רוצה לראות את "המדריך" אתה צריך לחכות 5 דקות

פורסם

נשמע לי משהו שוקיסטי ביותר

מזל שאני ביס ;D

פורסם
  • מחבר

אז רק אצלי יש בעיות?!

מישהו יכול להמליץ איך לכוון את הממיר נכון או משהו כזה שיכול לשפר את איכות התמונה.

כי יש לי די הרבה ערוצים שרואים בהם כמו VCD יש ערוצים שנראים פחות טוב ויש יותר טוב.

אני כבר לא יודע מה לעשות.... ???

פורסם

אני לא מבין, אני היחיד שכשיש סערה בחוץ הטלוויזיה מפוקסלת לגמרי (אפ רואים משהו בכלל) והסאונד אותו דבר?

אה, יש לי יס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים