פורסם 2004 במרץ 121 שנים שלום לכולם.לא מזמן התקינו לנו יס, חשבתי שהתמונה תיהיה הרבה יותר טובה אבל הסתבר שיש כמה ערוצים שהתמונה שם ממש לא טוב דומה לסרט ב VCD באיכות לא גבוהה.עכשיו התקשרתי ליס לברר והם אמרו שזה האות שהם מקבלים ואין מצב לשנות את זה.עכשיו אני שואל אתכם אם גם לכם (מנויי יס) יש ערצים באיכות ירודה כזאת או שיס עבדו אלי?ערוצים כמו: 15 ,182.
פורסם 2004 במרץ 121 שנים לא אבל לעיתים דיי קרובות המסך מתחיל לקרטע בחלקים מסויימים של המסך והרמקול נשמע כאילו אונסים אותו
פורסם 2004 במרץ 121 שנים הם לא עבדו עליך...פשוט ערוץ 15 (STAR WORLD) הוא ערוץ שלא עובר שידור מהארץ (בניגוד לשאר הערוצים שכן עושים "עצירה" בארץ לצורך הוספת כתוביות ועוד...).YES פשוט קנו את השידור, ובגלל שהוא לא עובר בארץ, אז האיכות שלו יורדת, כי לא מחזקים את האות בדרך...שים לב ששאר הערוצים הזרים (עם הכתוביות) עובדים מעולה...
פורסם 2004 במרץ 121 שנים מחבר אבל הקוביות האלה כמו של VCD אפשר גם לראות בערוצים אחרים ואבל הרבה פחות ממה שרואים בערוץ 182 לדוגמא.אני די התאכזבתי מהאיכות למען האמת, בכבלים הערוץ 25 ו182 עבדו מצויין ופה לא, וגם שאר הערוצים לפעמים מקרטעים.
פורסם 2004 במרץ 121 שנים תראה, לי יש YES ולאנשים אחרים שאני מכיר יש כבלים דיגיטליים.לטעמי, האיכות התמונה של YES עולה על זו של הכבלים, שלא נדבר על הסאונד (הם הולכים לעבור ולשדר בDD בקרוב... יש!).החלטה שלך, אולי לא התקינו נכון את הצלחת או את החיבורים לממיר/טלוויזיה?
פורסם 2004 במרץ 121 שנים מחבר הזמנתי גם טכנאי (דומה לאחד שצריך ליהיות ביצאת צדיק כי הוא התחיל לזבל לי את המוח על מתחים ב TV), ובקיצור הוא אמר שככה זה והוא לא יודע מה לעשות.אולי אתם יכולים להגיד לי מה ההגדרות הטובות ביותר ללמיר? אני מתכוון לכל ה SCART ו LNB וכד'?
פורסם 2004 במרץ 121 שנים אמממאצלי ואצל כל מי שאני מכיר איכות השידור של יס הרבה יותר טובה-תמונהיותר חדה וכאלה...וזה בלי להזכיר שבכלליות יס עולים על הכבלים בכל צורה. איכות שידור אמרנו, ממשק נוח מהיר יחסית וידידותי, מעבר ערוצים ישיר-לא צריך לחכות איזה 3 שניות לפני שהערוץ עולה כמו בכבלים, סרטים יותר טובים, יותר סרטים חדשים, ולדעתי הערוצים גם יותר טובים.
פורסם 2004 במרץ 121 שנים אבל יש ליס זמן המתנה גדולאני וחבר שלי ראינו משחק כדורגל ודיברנו בטלפון וןהוא כזה עושה לי גוללללללללל ואני עושה לו על מה אתה מדבר ואחריי 4 שניות פיתאום ראיתי את הגולזה בגלל שהאות צריך לעבור לחלל ואז לרדת ומה לעשות שזה לוקח זמןזה כמו זמן פינג גרוע
פורסם 2004 במרץ 121 שנים כן אבל אל תשכח איזה דילי יש שאתה מעביר ערוצים בכבליםזה לא יאומןכל כך מעצבןאין יותר זיפזופ מהיר בין הערוצים
פורסם 2004 במרץ 121 שנים לא היה לי נסיון עם הכבלים אבל כמה אתה כבר מעביר ערוציםאני כבר לא מזפזפאני פשוט בודק את שמות התוכניות בכל ערוץ עם התפריט הכחול למטההכי נוח והכי יעיל
פורסם 2004 במרץ 121 שנים רק חבל שבכלבים זה לא ככהזה פעם עובד פעם לאוגם אתה יכול לראות רק שתי תוכניות קדימה לא יותרועם אתה רוצה לראות את "המדריך" אתה צריך לחכות 5 דקות
פורסם 2004 במרץ 121 שנים מחבר אז רק אצלי יש בעיות?!מישהו יכול להמליץ איך לכוון את הממיר נכון או משהו כזה שיכול לשפר את איכות התמונה.כי יש לי די הרבה ערוצים שרואים בהם כמו VCD יש ערוצים שנראים פחות טוב ויש יותר טוב.אני כבר לא יודע מה לעשות.... ???
פורסם 2004 במרץ 121 שנים אני לא מבין, אני היחיד שכשיש סערה בחוץ הטלוויזיה מפוקסלת לגמרי (אפ רואים משהו בכלל) והסאונד אותו דבר?אה, יש לי יס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.