פורסם 2014 בפברואר 611 שנים נושאים שכנראה נפתחו הרבה, אך דברים משתנים מהר בתקופה הזאת.כמה מהירות האינטרנט שלכם?כמה אתם משלמים לספק \ תשתית ומאיזה חברות?ניתן להוסיף המלצות \ אזהרות
פורסם 2014 בפברואר 611 שנים 100 ש"ח 100 מגה הוט (בלי טריפל/עסקת קומבינציה כזאת או אחרת)20 ש"ח לספק - הוטנט
פורסם 2014 בפברואר 711 שנים 100 שח לתשתית הוט של 100MB זה מבצע שימור ללקוחות קיימים.מי שרוצה להצטרף ללא טריפל וכו זה עולה 139 שח+התקנה 250.נ.ב אני עובד בהוט ..מה שכן מנסיון אישי זה שמיים וגבול מבחלינת מהירות גלישה מול בזק(לקוח לשעבר שלהם).בבזק הייתי מקבל מקסימום 4.5MB לשנייה הורדה בטורנט בפס מקסימלי כאשר בהוט אני מקבל 10.5MB הספק אותו אחד הוטנט
פורסם 2014 בפברואר 911 שנים כמה אפשר להוריד את בזק במחיר התשתית ללקוח קיים? היום קיבלתי הצעה ל-40 מגה ב-99 ש"ח.
פורסם 2014 בפברואר 1111 שנים את האמת לא הרבה בכלל....זה המחיר שמשלם לקוח חדש.אם אתה מעוניין אתה מוזמן לשלוח הודעה פרטית ובמידה ואתה צריך גם שירותי TV ולא לקוח של הוט עדיין אוכל להציע לך משהו מעניין.
פורסם 2014 בפברואר 1111 שנים אני ממליץ דרך סוכןאני מקבל ספק ותשתית 100 מגה (יעני ) בזק + בזק בינלאומי ב 150 התקנה חינם ראוטר בהתחייבות לשנתיים להשאר בבזק אחרת צריך לקנות אותו
פורסם 2014 בפברואר 1211 שנים אני ממליץ דרך סוכןאני מקבל ספק ותשתית 100 מגה (יעני ) בזק + בזק בינלאומי ב 150 התקנה חינם ראוטר בהתחייבות לשנתיים להשאר בבזק אחרת צריך לקנות אותוכנל ומסכים לגבי הסוכן
פורסם 2014 בפברואר 1511 שנים אם יש לך חבילה סלולרית בהוטנט אתה מקבל ספק אינטרנט ביתי בחינם.ניסית חבילה סלולרית של הוטנט? איך הם ואיך אינטרנט סלולרי שלהם?
פורסם 2014 בפברואר 1511 שנים האינטרנט הסלולארי? אמור להיות בסדר, אני משתמש לרוב ב-wifi. בגלל שאין לי חבילה ללא הגבלה אני נמנע מבדיקות מהירות.
פורסם 2014 בפברואר 1511 שנים ניסית חבילה סלולרית של הוטנט? איך הם ואיך אינטרנט סלולרי שלהם?אצלי אין תלונות
פורסם 2014 בפברואר 1611 שנים האינטרנט הסלולארי? אמור להיות בסדר, אני משתמש לרוב ב-wifi. בגלל שאין לי חבילה ללא הגבלה אני נמנע מבדיקות מהירות.באיזה מפעיל סלולארי אתה? אני באורנג' והם גובהים 2 ש''ח עבור כל מגהבייט. אם אני לא טועה, לאחרונה קיבלתי חשבונית חודשית מהם ורשום היה איפשהו שהם מפסיקים גלישה באינטרנט ללא חבילה. לדעתי הם יציעו רק חבילות של אינטרנט בקרוב. יש למישהו מושג?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.