פורסם 2014 בפברואר 611 שנים במקרה ויש לך רוט במכשיר, אני יכול להמליץ על AdAway שלא רק מבטל פרסומות באינטרנט ויוטיוב- אלה גם סורק אפליקציות בעלות פרסומות במכשיר.
פורסם 2014 בפברואר 611 שנים האמת היא שסביר שאפל לא היו מאשרים תוכנה כזאת.לא חסרות אפליקציות שתוקעות לך מסכי פרסומת על מסך מלא באמצע החיים - אפילו האפליקציה של YNET (!) עושה את זה כשהיא מנסה לשדל אותך להחליף מסך נעילה. אומנם באייפון אי אפשר להחליף מסך נעילה (....) אבל העיקרון הוא אותו עיקרון - האפליקציה של YNET מתנהגת בצורה דומה, ולא נראה לי שאפל לא מאשרים אותה.
פורסם 2014 בפברואר 611 שנים מחבר לא חסרות אפליקציות שתוקעות לך מסכי פרסומת על מסך מלא באמצע החיים - אפילו האפליקציה של YNET (!) עושה את זה כשהיא מנסה לשדל אותך להחליף מסך נעילה. אומנם באייפון אי אפשר להחליף מסך נעילה (....) אבל העיקרון הוא אותו עיקרון - האפליקציה של YNET מתנהגת בצורה דומה, ולא נראה לי שאפל לא מאשרים אותה.תגיד הכינוי שלך זה לא מההוא שעושה את SALAD FINGERS?
פורסם 2014 בפברואר 711 שנים לא חסרות אפליקציות שתוקעות לך מסכי פרסומת על מסך מלא באמצע החיים - אפילו האפליקציה של YNET (!) עושה את זה כשהיא מנסה לשדל אותך להחליף מסך נעילה. אומנם באייפון אי אפשר להחליף מסך נעילה (....) אבל העיקרון הוא אותו עיקרון - האפליקציה של YNET מתנהגת בצורה דומה, ולא נראה לי שאפל לא מאשרים אותה.אני לא אמרתי שאפל לא מאשרת תוכנה עם פרסומותאני לא חושב שהיו מאשרים תוכנה שמקפיצה לך חלון של פרסומת לא משנה באיזה מצב אתה כל שעה
פורסם 2014 בפברואר 711 שנים מחבר אני לא אמרתי שאפל לא מאשרת תוכנה עם פרסומותאני לא חושב שהיו מאשרים תוכנה שמקפיצה לך חלון של פרסומת לא משנה באיזה מצב אתה כל שעהבדיוק!
פורסם 2014 בפברואר 711 שנים תנסה את air push detectorhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.brosmike.airpushdetector
פורסם 2014 בפברואר 711 שנים אתה חושב שאפל עוברים ומאשרים כל עדכון ועדכון?זה לא משנה, תלונה אחת על אפליקציה שעושה את זה והאפליקציה מוסרת מהאפסטור והמפתח יכול לקבל על זה חסימה...ויש מצב שהם עוברים על כל עדכון, זה לא שיושב בחור אחד על כל האפסטור, ויכול להיות שזה אפילו לא בחור אלא תוכנה. נערך 2014 בפברואר 711 שנים על-ידי Ymac
פורסם 2014 בפברואר 711 שנים מחבר תנסה את air push detectorhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.brosmike.airpushdetector תודה ניסיתי כבר בהתחלה בכל מקרה, משום מה הפסיקו לעלות לי הדברים האלה ביום האחרון. טפו טפו כנראה איכשהו הפסקתי את זה.
פורסם 2014 בפברואר 711 שנים אני לא אמרתי שאפל לא מאשרת תוכנה עם פרסומותאני לא חושב שהיו מאשרים תוכנה שמקפיצה לך חלון של פרסומת לא משנה באיזה מצב אתה כל שעהכשכתבתי "באמצע החיים" התכוונתי באופן אקראי גם כשהתוכנה לא פתוחה. (אלא רק איזשהו סרביס שלה רץ ברקע כנראה)
פורסם 2014 בפברואר 711 שנים זה לא יכול לקרות שם ולו רק בגלל השיטה של התוכנות ברקעוגם בגלל שהם לא היו מאשרים דבר כזההסינון שם יחסית קפדני, לא כל תוכנה נכנסת ובטח לא תוכנה שמטרתה להפיץ פרסומות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.