עבור לתוכן

השתלטה לי פרסומת מעצבנת על האנדרואיד.. מה עושים?

Featured Replies

פורסם

במקרה ויש לך רוט במכשיר, אני יכול להמליץ על AdAway שלא רק מבטל פרסומות באינטרנט ויוטיוב- אלה גם סורק אפליקציות בעלות פרסומות במכשיר.

פורסם
האמת היא שסביר שאפל לא היו מאשרים תוכנה כזאת.

לא חסרות אפליקציות שתוקעות לך מסכי פרסומת על מסך מלא באמצע החיים - אפילו האפליקציה של YNET (!) עושה את זה כשהיא מנסה לשדל אותך להחליף מסך נעילה. אומנם באייפון אי אפשר להחליף מסך נעילה (....) אבל העיקרון הוא אותו עיקרון - האפליקציה של YNET מתנהגת בצורה דומה, ולא נראה לי שאפל לא מאשרים אותה.

פורסם
  • מחבר
לא חסרות אפליקציות שתוקעות לך מסכי פרסומת על מסך מלא באמצע החיים - אפילו האפליקציה של YNET (!) עושה את זה כשהיא מנסה לשדל אותך להחליף מסך נעילה. אומנם באייפון אי אפשר להחליף מסך נעילה (....) אבל העיקרון הוא אותו עיקרון - האפליקציה של YNET מתנהגת בצורה דומה, ולא נראה לי שאפל לא מאשרים אותה.

תגיד הכינוי שלך זה לא מההוא שעושה את SALAD FINGERS?

פורסם

אני לא אמרתי שאפל לא מאשרת תוכנה עם פרסומות

אני לא חושב שהיו מאשרים תוכנה שמקפיצה לך חלון של פרסומת לא משנה באיזה מצב אתה כל שעה

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שהיו מאשרים תוכנה שמקפיצה לך חלון של פרסומת לא משנה באיזה מצב אתה כל שעה

בדיוק!

פורסם

אתה חושב שאפל עוברים ומאשרים כל עדכון ועדכון?

פורסם
אתה חושב שאפל עוברים ומאשרים כל עדכון ועדכון?

זה לא משנה, תלונה אחת על אפליקציה שעושה את זה והאפליקציה מוסרת מהאפסטור והמפתח יכול לקבל על זה חסימה...

ויש מצב שהם עוברים על כל עדכון, זה לא שיושב בחור אחד על כל האפסטור, ויכול להיות שזה אפילו לא בחור אלא תוכנה.

פורסם

כשכתבתי "באמצע החיים" התכוונתי באופן אקראי גם כשהתוכנה לא פתוחה. (אלא רק איזשהו סרביס שלה רץ ברקע כנראה)

פורסם

זה לא יכול לקרות שם ולו רק בגלל השיטה של התוכנות ברקע

וגם בגלל שהם לא היו מאשרים דבר כזה

הסינון שם יחסית קפדני, לא כל תוכנה נכנסת ובטח לא תוכנה שמטרתה להפיץ פרסומות.

פורסם

אני חושב שמיצינו, שונא אפל יישאר שונא אפל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים