עבור לתוכן

אם תוכנה מעוניינת בREAD PHONE STATE AND IDENTITY- האם יש לי אפשרות לפברק/לבטל את הגיש

Featured Replies

פורסם

הגישה שלה למידע שלי (בייחוד IDENTITY) ?

כמו שאני מכבה את הGPS.

תודה.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

?

פורסם

הייתה איזו אפליקציה שחוסמת הרשאות אבל השמועות הן שהאפליקציה הזאת זדונית בעצמה.

פורסם
  • מחבר

אוף, אבל בכל מקרה אני מעדיף ללא התקנה של אפליקציות על המכשיר.

סיפרו לי לפני מספר ימים על כך שאנדרואיד הציע אופציה דומה בעצמו (גם ביטול הרשאות) ואפילו הEFF כתבו מאמר לשבח את גוגל, רק שיום לפני פרסום המאמר גוגל הודיעה שזו טעות ועידכנה את אנדרואיד למצבו המקורי עם פחות שליטה אצל המשתמש.

פורסם

אתה בטח מתכוון לapp ops, זה היה משהו נסתר ולא גמור שהם לא התכוונו שיגיעו אליו, אני הבנתי שהוא עדיין נשאר.

בכל מקרה זה תקף רק על AOSP, בעזרת רוט וXposed ומודול של App Ops אתה יכול לקבל גישה לזה.

במידה ואין לך AOSP אתה יכול להשתמש ב Xprivacy.

אני חושב שזה בלתי אפשרי לעשות את זה כרגע בלי השראות רוט, אני מניח שאתה יודע מה זה עם אתה מספיק נבון בשביל לרצות לחסום את המיקום של הטלפון שלך.

פורסם
  • מחבר

קראתי בימים האחרונים על הXPRIVACY הזה...

אמנם הוא קוד פתוח והכל ונראה שאנשים מתייחסים אליו בחיוביות, אבל כיצד לדעתך ניתן לשפוט את האמינות שלו?

לא מבחינה זדונית (אני מניח), אלא יותר מהבחינה שככל שיש יותר מרכיבים במערכת כך גדל הסיכוי לבעיה (אבטחה).

לגבי הרוט עצמו... העניין בהחלט מוכר לי אבל אני חושש לעשות אותו דווקא בגלל פוטנציאל הנזק והגישה המוגברים שאפליקציות יכולות לקבל. לפחות ככה הבנתי, האם החשש שלי לא מוצדק?

פורסם

החשש ממש לא מוצדק.

הקטע ברוט זה שאתה בוחר מה קורה בטלפון, זה לא משנה מצב של אפליקציות פתאום אלא נותן להם לעזור לך ליעל את המכשיר שלך.

X privacy תוכנה מצויינת אבל היא לא כל כך רלוונטית מ4.3 כי יש לך את App Ops שלדעתי הרבה יותר נוח.

תעשה רוט זה לא תהליך מסובך, והוא יתן לך הרבה יותר מהמכשיר בלי קשר רק לאבטחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים