עבור לתוכן

שאלה: מה הסמארטפון הכי טוב כרגע בשוק?

Featured Replies

פורסם

^ אכן, לא ידעתי שזה גרוע כל כך עד שהשתמשתי בו מספר ימים. הנדסת אנוש מזעזעת, וממשק חורק.

מדהים שבכל זאת זה היצרן שמוכר הכי הרבה מכשירים בעולם. בסופו של דבר, מיעוט קטן מתוכם מחליף רום.

• תגובות 33
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
ה- G2 והממשק שלו נראה כמו העתקה בוטה של ה- Touchwiz של סמסונג אבל אין מה לעשות- LG עושים את זה הרבה הרבה יותר טוב והמכשיר לא מרגיש כבד "תוכנתית" למרות כל הפיצ'רים בניגוד למה שהולך עם כל הזבל של סמסונג.

אכן, הרום של ה-G2 נפלא. אין שום תלונות ואני לא רואה שום סיבה בעולם שמישהו ירצה להחליף אותו.

לא מבין את המשועממים ב-xda וכו' שמתקינים עליו CM, כלכך מיותר...

הלאנצ'ר שלהם קצת לוקה בחסר אבל לאנצ'ר אפשר להחליף בקלות, אני משתמש ב-nova prime.

את הליטוש האחרון למכשיר עושים עם g2 exposed שמאפשר לקסטם הכל לפי הטעם האישי - להוריד דברים מיותרים מחלון העדכונים, להוסיף כל מיני פיצ'רים קטנים שעושים את ההבדל בנוחות השימוש היום יומי, וכו'.

פורסם

לא יודע אם משועממים אבל אני בהחלט מבין אנשים שמתקינים CM. למרות שהממשק סטוק מהיר הוא עדין מצועצע וצבעוני בצורה מעצבנת (אלא סמסונג) בהשוואה לונילה של גוגל.

זה כבר עניין של טעם אישי אבל אני בהחלט הייתי מתקין CM ברגע הראשון שהמכשיר הזה היה נופל לידי.

פורסם

אין על היציבות של הרגיל, ועל התמיכה המלאה בכל תכונות הטלפון.

ואת כל מה שאתה מדבר עליו אפשר לשנות עם לאנצ'ר אחר (למשל הלנצ'ר של הנקסוס 5 שעובד לא פחות מהיר על ה G2) ועם רוט ו XPOSE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים