פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים אז ככה המפרט שלי מימין אם זה משנה משהו ואני משתמש ב-XP PRO.בשבוע האחרון כל פעם שנכנסתי לMSCONFIG או ל-REGEDIT אחרי בערך 3-5 שניות החלון של זה נסגר.אם אני עושה ריסט זה לרוב מתקן את הבעיה אך יכול להיות שבהפעלה הבאה זה יקרה שוב.למה זה קורה? מה זה בעיה מוזרה בווינדוס שדורשת תיקון? זה משהו ששיניתי? וירוס?עזרו לי בבקשה. תודה מראש! 8)
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים זה וירוס כנראה.. תעדכן אנטי וירוס ותריץ סריקה.. אם לא מצאת כלום הפתרון הוא פירמוט...
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים אין שום אנטי וירוס שאני יכול להמליץ לך עליו ולצרף קישור ושזה יהיה גם חוקי....
פורסם 2004 במרץ 121 שנים נסה להיכנס ל regedit, האם גם הוא נעלם לך?אם כן יש לך ככל הנראה וירוס שנקרא swane יש לו קובץ להסרה באתר של סימנטק
פורסם 2004 במרץ 121 שנים קרה לי בדיוק אותו דבר.......ושום כלי של נורטון לא עזר לי עזר לי רק דבר אחד.....לך לsafe mode(F8 לפני שהוינדוס עולה ואז לבחור safe mode)שם תריץ את הmsconfigאתה תמצא שם קובץ אחד בלי מיקום שלואצלי זה היה ccsort תוריד אותו....אחרי זה לך תחפש אותו ותמחק אותו וכל קובץ עם שם קרובואז הכל יעלה לך רגיל זה לא פתרון מושלם אבל זה מוריד תוירוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.