עבור לתוכן

שלום צריך כיוון מקווה שהפורום לא בבצורת

Featured Replies

פורסם

שלום רציתי לדעת אם כיום יש אפשרות שאפלקיצייה בסמארטפון תוכל להעביר פקודה פשוטה בצורת ON\OFF למכשיר חשמלי\אלקטרוני , לדוגמא - להדליק את מזגן הרכב ממרחק של 100 ק"מ .

במידה וכן - לאיזה איש מקצוע עלי לפנות ?

איזה סוג של מפתח ?

האם אפלקצייה בסדר גודל כזה צריכה לעלות מעל 50000 ש"ח ? כל אור שניתן לשפוך אשמח לקבל !

תודה לכל מי שיכול לעזור

פורסם

האתגר פה הוא בכלל לא ברמת התוכנה, אלא ברמת החומרה.

אותה תוכנה בטלפון יכולה בסה"כ לבצע אימות לשלוח פקודה לבקר. זה משהו שאפשר לעשות בקלות רבה.

מצד שני, אתה צריך בקר חומרה עם ממשק זמין (פה זה ממש לא משנה מה המרחק בין מפעיל הבקר לבקר עצמו) שידע להיות זמין ולקבל את הפקודה הזאת ולהחזיק סטאטס על ביצוע הפעולה.

העלות כנראה תסתכם בטכנולוגיה שאיתה ממשים את אותו הבקר.

פורסם
  • מחבר

יבגני תודה רבה על הזמן שלך זה קודם כל .

מהדברים שלך אני מבין שעלות פיתוח האליקצייה כזו לא צריכה להיות יקרה מדי .. בין 10000 20000 ש"ח אפשרי לדעתך ?

הייתי שמח אם תוכל להסביר קצת על הבקר ? האם במכשיר החשמלי צריך להיות בקר מובנה ? לא הבנתי כלכך..

האם יש אפשרות להוסיף בקר למכשירים מסויימים ?

אם ידוע לך איזה אנשי מקצוע מתעסקים בתחום חומרה כמו זה אשמח לקבל הכוונה

פורסם

השאלות שלך מאוד לא ממוקדות.

אני שוב חוזר, אם זה לא היה ברור, העלות תהיה תלוי בטכנולוגיה שאיתה ממשים את הצד שחומרה. אין פה שום הערכת מחיר.

אתה צריך ממשק למערכת שאתה מפעיל. זה יכול להיות החל ממתג on/off ועד למשהו יותר מתוכם כמו להחליף תחנה ברדיו.

למזגן בכלי רכב יש גם ממשק חשמלי של מיתוג וטמפרטורה (בצורת גלגל או כפתורים). תחשוב על מכוניות יוקרה שמגיעים היום עם מסך מגע שיכול לשלוט והציג של רכיב במכונית.

זה פרוייקט של הנדסת חשמל ברובו. אני מניח שתאה צריך לחפש חברות פרוייקטים כדי להקים כזה מיזם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים