עבור לתוכן

צריך יעוץ לגבי תיקון הטלפון

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי טלפון galaxy s2 כבר שנתיים ולא היו לי בעיות אתו אבל לאחרונה התחילו להיות בעיות קשות.

הבעיות:

1} בכל פעם שאני נכנס לאפליקציה (כל אפליקציה) אחרי 5-6 דקות המסך מתחיל לעב עב ואז הטלפון קורס וכשה אני מדליק אותו הוא כותב שיש לי 5% אפילו פחות סוללה. אבל תמיד לפני הקריסות תמיד הסוללה שלי מלאה או יותר מחצי ואני תמיד בלי בהירות גבוהה או כל דבר שזולל סוללה.

2‎‎} לאחרונה זה קרה. כשה ניסיתי לשלוח תמונה בוואצאפ או לצלם תמונה האפליקציה קורסת וגם כשה אני מנסה להיכנס למצלמה דרך האפליקציה זה אומר שזה נעצר באופן לא צפוי. וגם כנ"ל זה קורה כשה אני נכנס לגלריית תמונות.

אז מה כדי לי לעשות לשלוח לתיקון לפרמט את הטלפון (אם יש דבר כזה) או לקנות טלפון חדש?

תודה על העזרה מראש.

פורסם

פירמוט/wipe לדעתי אמור לפתור את כל הבעיות, רק לפני שאתה עושה זאת תגבה כל חומר חשוב (כמו אנשי קשר והודעות).

הבעיה של התרוקנות הבטרייה לאחר קריסה בלתי צפוייה זה דבר שקורה לרוב אצל כולם ואני בספק אם יש משהו שיכול לפתור זאת (חוץ מכמה מקרים שהיו לי בסיטואציות דומות שבהן הסוללה ירדה לאחוזים בודדים, כשחיברתי מטען האחוזים עלו למעלה מ60%, או שהוצאת למשך מספר דקות האחוזים עלו במעט).

^תיקח את זה כערבון מוגבל בלבד.

מהי גירסת האנדרואיד שרצה לך על המכשיר?

פורסם
  • מחבר

גירסת הטלפון שלי הוא 2.3.5 android

ומספר הדגם הוא GT-I19100

פורסם

תשדרג גירסא..יש כבר ברשת 4.4 kitkat וכמו שאתה יכול להבין זה הרבה יותר מתקדם וטוב ממה שיש לך.

זה ללא ספק יכול לשפר לך הרבה דברים ולתקן לך בעיות קיימות.

אני מניח שאתה לא יודע ממש איך עושים את זה (או שאני טועה?) תלמד איך לבצע את התהליך של החלפת הרום במכשיר שלך ותתקין רום שאתה אוהב ומתאים לגירסה שלך.

התהליך פשוט מאוד אך יכול להיות מסוכן במידה ולא תצמד להוראות.

אם בכל מקרה לא תרצה לעשות זאת תוכל לנסות לעשות ניקוי DATA לאפליקציה שעושה לך בעיות דרך הגדרות המכשיר מבלי צורך בלפרמט או לשבור את הראש בהחלפת רום.

זה גם אמור לפתור את הבעיות שלך ב90% מהמקרים.

בהצלחה:)

אם יש לך שאלות נוספות אני פה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים