פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים Windows XP PRO (@NTFS)הבעיה היא כזו, ישנה תיקית ה my ducoments שהוגדרה כ Private. הייתה בעיה עם הווינדוס ונדרשה התקנה מחדש של הווינדוס (שנעשתה ללא פירמוט).עכשיו, אין אפשרות להיכנס לתוך התיקיה - זה כותב Access Denied. למישהו יש פיתרון? :-\תודה...ד"א - המערכת היא לא שלי, היא של חבר.
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=62944
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים מחבר אני ראיתי את הדיון. לפי מה שהבנתי המקרה הוא טיפה שונה...למרות שעכשיו קראתי שוב את התגובות שם (פחות בריפרוף :-[), ואני אנסה את זה, תודה.ד"א -אתה צריך ללכת ל-properties, security, advancedאיפה זה בדיוק?
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים קודם כל:Start >> Control Panel >> Folder Options >> Viewתבטל אתUse simple file and printer sharingאח"כ, כפתור ימני על הכונן שאתה מנסה להיכנס אליו >> Propertiesעבור לכרטיסייתSecurityלחץ למטה עלAdvancedעבור לכרטיסייתOwnerושם בחר למטה ברשימת היוזרים את היוזר הנוכחי שאתה עובד איתו שיהפוך ל-Owner על התיקייה המבוקשת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.