עבור לתוכן

מחפש כיסוי לפלאפון נגד מים עם אפשרות לחבר אזניות

Featured Replies

פורסם

שלום

כבר כמה ימים אני מחפש באיביי בעיקר כיסוי לגלקסי S3 שלי נגד מים אבל עם אפשרות לחיבור אזניות - ושעדיין הכיסוי יישאר נגד מים.

כבר קניתי אזניות נגד מים.

אני פשוט רוצה לשמוע מוזיקה בפלאפון שלי כשאני רץ (ואני מזיע המון) או אפילו שוחה.

כל מה שראיתי עד עכשיו מגן ממים אבל בלי אפשרות לחבר אזניות.

תודה

פורסם

זיעה מריצה לא נשמעת לי כמו משהו שדורש כיסוי נגד מים. איך אתה נושא עליך את המכשיר בזמן ריצה? אם זה באמצעות רצועה על הזרוע (כמו זו) אז הרצועה תספוג את הזיעה ואם יגיע משהו לפלאפון זה יהיה זניח.

בנוגע לשחיה, אני לא חושב שקיים כזה דבר. אטימה למים זה דבר עדין וקשה לי להאמין שיש כיסויים כאלה שיאפשרו כניסה לאוזניות, זה פשוט פוגע באטימה. בשיא הכנות, גם אם היו לי אוזניות BT, שלא צריך לחבר פיסית למכשיר וכיסוי אטום למים, עדיין הייתי מפחד להיכנס לבריכה עם גלקסי S3.

בהצלחה.

פורסם

יש אוזניות חסינות למים הכוללות נגן מובנה, ראיתי כאלו(רעיון מדליק).

נערך על-ידי idanmal

פורסם
  • מחבר

יש לי אזניות אטומות למים.

הרעיון בשימוש אזניות BT נגד מים נשמע מעולה ואני אחפש כאלה.

בנוגע לכניסה עם המכשיר למים, אז עם כיסוי איכותי אין לי בעיה לעשות זאת

פורסם

כמה עולה גלקסי כיום 3K? פחות? יותר? אני יודע מעולם המצלמות שכיסויים טובים למצלמה למים עולים כמה מאות דולרים כאשר כיסויים זולים מתחילים מכמה עשרות דולר.. אני לא הייתי מכניס חפץ כה יקר עם מגן ג'נרי מסין..

פורסם
  • מחבר
כמה עולה גלקסי כיום 3K? פחות? יותר? אני יודע מעולם המצלמות שכיסויים טובים למצלמה למים עולים כמה מאות דולרים כאשר כיסויים זולים מתחילים מכמה עשרות דולר.. אני לא הייתי מכניס חפץ כה יקר עם מגן ג'נרי מסין..

נכון מאוד, אני גם זוכר שהתעניינתי בכיסוי נגד מים למצלמה דיגיטלית ואלו היו המחירים.

אני באמת מתכוון לעשות את זה בחכמה, ולא לקנות את הכיסוי הכי זול ולצלול איתו.

תודה בכל אופן, אני הולך על ה - BT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים