פורסם 2014 בינואר 1411 שנים I74770לוח אם : asus z87a16gb ram Gigabaite gtx770 4gb ocספק cougar 760w Wd 500gb blueזה המפרט בערך. יש באנדלים להכל אחריות מלאה לכל החלקים, המחשב חדש נקנה לפני חודש. תודה
פורסם 2014 בינואר 1411 שנים כל עוד מדובר במחשב חדש שחלוטין (חודש זה מספיק חדש) המורכב מחלקים שזמינים בארץ, הייתי אומר שתוכל למכור אותו בכ2/3 מעלותו כחדש, היום, בחנות לא יקרה.
פורסם 2014 בינואר 1411 שנים אתה יכול לנסות פה במדור יד שניה ("סוכן אישי" בלוחות יד שניה זה בסה"כ משהו שמרכז את כל ההודעות שלך וכל הפניות בהן למקום אחד), או באתרים כמו יד2. באתרים כאלו תקבל חשיפה רחבה הרבה יותר, אבל פה תמצא יותר אנשים שיתעניינו במחשבי high end. שום דבר לא מונע ממל לפרסם גם שם וגם פה. הייתי מציע שתנקוב מחיר של רבע פחות ממחיר המחשב כחדש, בשביל לסגור בסוף על שליש פחות.שאלה נוספת: איך במחשב שרחוק מלהיות בסיסי, בן חודש, יש כונן של 500GB בלבד? מי קונה היום כוננים כאלה למחשבים בתקציב נורמאלי?
פורסם 2014 בינואר 1411 שנים מחבר קניתי חלקים... זה חלק היחיד שלא החלפתי. אני ממש בהתלבטות אם להשתמש או למכור. הדיסק הקשיח זה ssd Kingston240. ו wd blue 1tb...מארז nzxst phantom 410
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.