עבור לתוכן

מישהו התנסה עם האתר airbnb?

Featured Replies

פורסם

אני לא מספיק בקיא בזה, אז לא רוצה להגיד סתם. לא יודע.

• תגובות 64
  • צפיות 17.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אוקיי

אם מישהו יכול להגיד, אודה לכם.

(הסיבה שאני מעדיף את שני החודשים האלה, היא בגלל הטמפרטורה.. :) )

פורסם

חוק ידוע באירופה. חם - מחירים עולים ותיירים שורצים. קר- זול ופנוי בכל מקום.

לגבי הלינה בהוסטלים - אני שוב מדגיש. עדיף לך לישון בהוסטלים של 10 יורו ללילה ולהשתמש בכסף שאתה חוסך למסיבות, אטרקציות ובילויים.

רוב ההוסטלים באירופה מעורבים -- משמע יש בנים ובנות באותו חדר, ללא הפרדה. אני רק אומר לך שיהיו לך יותר הזדמנויות להכיר לעומק אנשים שאיתך בחדר מאשר אנשים בלובי.

בלי קשר לחום וקור- לינה, אפילו בהוסטלים תמיד מומלץ להזמין מראש(אפילו כמה ימים), בייחוד בטיולים ספונטים שאתה מגיע לעיר חדשה ואין לך שמץ של מושג איפה מרכזה. hostelworld ממיין לך הוסטלים לפי אזורים מרכזיים, מחירים וביקורות.

לרוב הוסטלים (ומלונות) שנמצאים ממש במרכז ה"עיר העתיקה" יקרים ב300% יותר ממקומות לינה של 5-10 דקות הליכה משם. חוץ מזה, באזורים כאלו, מקומות הבילוי מיועדים לתיירים, ולמעט עובדי המקום, לא תראה מקומי אחד.

אני אומר לך מניסיון - המקומות הכי שווים בכל העולם אלו אתרי הבילוי של תושבי המקום שבניגוד לישראל שונאים תיירים שמשתלטים להם על העיר.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצה על hostelworld :)

לרוב הוסטלים (ומלונות) שנמצאים ממש במרכז ה"עיר העתיקה" יקרים ב300% יותר ממקומות לינה של 5-10 דקות הליכה משם. חוץ מזה, באזורים כאלו, מקומות הבילוי מיועדים לתיירים, ולמעט עובדי המקום, לא תראה מקומי אחד.

אני אומר לך מניסיון - המקומות הכי שווים בכל העולם אלו אתרי הבילוי של תושבי המקום

טיפ נפלא ושימושי

תודה רבה

דרך אגב..

שאלת אינטרנט קטנה..

מבחינת חיבור לאינטרנט, עם סמארטפון אפשר לעשות הכל, אבל לא הכי נוח על מסך קטן.

מהכיוון השני - עם לפטופ יהיה לי מסך גדול ונוח, אבל לא נראה לי שבא לי להסחב על לפטופ(גם אם הוא יהיה אולטרהבוק)

אז: האם כדאי לקחת טאבלט?

מצד אחד בטוח יותר נוח לגלוש ככה,

מצד שני, זה עוד משהו לסחוב..

השאלה אם הוא תורם בצורה כזו שיהיה שווה לבן אדם שנוסע לחו"ל לחודש, ומתכוון לעבור מעיר לעיר וממדינה למדינה, לקחת אותו?

אין לי נסיון עם זה ואני לא יודע עד כמה "צריך" את זה כשנמצאים בחו"ל.

אז אנשים עם נסיון כאן יוכלו לעזור כדי להבין אם זה שימושי או מיותר.

(אגב מהו משקל ממוצע של טאבלט שנמכר היום?)

פורסם

בכל הוסטל יש לך wifi חינם. בזמנו הסתובבתי עם נטבוק 1.2 קילו ששימוש אותי לקשר עם הבית, הזמנת מקומות לינה ותחבורה ומידי פעם בדיקת נקודות עניין מיוחדות בארוחות הבוקר.

תכלס, סמארטפון יספיק, למרות שטאבלט זה אחלה שדרוג וגם קל לסחוב בתיק.

אפשר לשאול לאן חשבת לטוס?

פורסם
  • מחבר

גרמניה הולנד ואיטליה..

יש לציין שמטרת הטיול הזה היא לא בדיוק חופשה.

יש סיבה אחרת מאחורי זה.

לפני כמה שנים הוצאתי אזרחות אירופאית,

ואני מעוניין לנסות לגור איפהשהו באירופה, למשך תקופה

אז מטרת הטיול הנ"ל(שיהיה באורך חודש אחד), היא לבדוק את השטח לפני המעבר..

לראות איפה נעים לי ואיפה אני רוצה לגור.

פורסם

גרמניה ואיטליה הן ארצות ענקיות והאיזורים ביניהם שונים (גם העומס התיירותי). אתה צריך להתמקד יותר במה שאתה רוצה לעשות ואיפה אתה רוצה לבקר.

אפילו ארץ קטנה יחסית כמו הולנד אמסטרדם שונה מאד מהארלם שנמצאת המרחק 20 דקות נסיעה.

אם לא תשהה במקום מסוים (לדוגמא ברלין) לפחות שבוע לא תכיר אותו באמת כך שלנסיעה של חודש אתה צריך לבחור 4 ערים ולהתמקדץ

אחרי שתעשה את זה יהיה לך יותר קל.

נסיעה שאתה יומיים שלושה במקום מסויים תהיה כמו לונה פארק מעייף ןלא תלמד כלום.

עוד משהו: כיוון שהנסיעה לא תיירותית הייתי נוסע בחורף (עכשיו) מתאים לך להסתובב בשלג בצפון גרמניה? גשם שוטף במילנו? רוחות מקפיאות מהים הצפוני באמסטרדם? נסוף תוכל להיות יותר גמיש וגם האתרים היותר תיירותיים פחות עמוסים.

פורסם
  • מחבר

הי borsood

אתה צודק שכדי להכיר את המקום(בניגוד לנסיעה של תייר רגיל), אני צריך לעשות את זה בצורה שונה..

אז אולי באמת אשכור לינה של שבוע בכל פעם, כדי לשהות יותר במקום מסוים..

לגבי לטוס בחורף:

כשאתה נסמך על תחבורה ציבורית, ועל להסתובב,

אני חושב שהרבה יותר קל כשזה בעונה נוחה ולא בעונה קפואה.

בחורף לא יתאים לי..

אולי יש אנשים אחרים ש-להם כן..

פורסם

אתה יכול לנסוע באפריל-מאי או באוקטובר-נובמבר. הטמפ' סבירות למדי בתקופה הזו (בלילות צריך להתלבש היטב, אבל זה אפשרי).

פורסם
  • מחבר

תודה..

דרך אגב שאלה חשובה:

מישהו התנסה פעם בלקחת חדר בדירה שגרים בה כבר, לעומת לקחת דירה?

אני תוהה לעצמי:

אם אני לוקח חדר,

האם אפשר לשים משהו במקרר שלהם?

בכל זאת, זה בית שלהם - קצת לא נעים פתאום להכנס למטבח :)

אם מישהו פעם לקח רק חדר בבית/דירה שגרים בו באותו זמן, ויודע להגיד איך ההתנהלות ומה מתאים ומה לא, זה יעזור לי מאד..

פורסם

לפני חודשיים אני ועוד שלושה חברים השתמשנו ב AIRBNB בכדי לסגור דירה באמסטרדם.

הכל היה אחלה, כולל בעל הדירה וממש נהנינו.

הרעיון של לגור בדירה תוך כדי שגרים בה אנשים אחרים נראה לי מטורף, אבל זה סופר אינדיבידואלי... כל אחד וגבולות שלו.

פורסם
  • מחבר

כן זה פרוע

מצד שני זה לטווח קצר..

ותלוי במי האנשים שאצלהם אתה לן :)

פורסם

הייתי בברלין הקיץ, מצאתי דירה דרך הBNB , פשוט מדהים!

זול בקטע מצחיק ונוח יותר מבית מלון

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להגיד באיזה מחיר לקחת בברלין?

פורסם

הייתי ביוני בברלין (פתחחתי שירשור מקדים לגבי עצות וכו' מאנשים שבילו שם בעבר).

תחבורה ציבורית שם זה דבר מדהים. ללא ספק מאוד יעיל! גם לחזור באמצע הלילה לא ממתינים יותר מדי.

אומנם הייתי שם שבוע, אך הוסטלים זה שם דבר שם. מכירים חבר'ה מהעולם ויחסית זול אם טסים לבד/בזוג (15 יורו ללילה לאדם עלה לי בשרלוטנברג). אם אתה מתכנן לטוס מראש ולא בדקה תשעים שכזה אני ממליץ לנסות גם קאוץ' סרפינג שעשיתי לילה אחד והיה חוויה נהדרת! (מומלץ בזוג כי לא תמיד המארח/ים יכולים לטייל איתך ולהראות לך את העיר).

ההמלצה היחידה שלי זה לא לקנות את החוברת WELCOME BERLIN. בטריפ אדבייזור יש מלא מידע (גם תדע לאן שווה ולאן פחות שווה לבקר סגנון זאפ שכזה), מפות והמלצות ו-WIFI יש במרבית ההוסטלים בחינם כך שכל יום בערב כמה דקות לפני שהלכתי לישון סיכמתי מול שותף שהכרתי בהוסטל (מאקוודור) לאן מטיילים למחרת וזה מאוד יעיל.

לגבי תחבורה ציבורית תקנה כרטיס שבועי וזה יספק אותך ברוב המקרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים