עבור לתוכן

מצלמה: G2 VS S4.

Featured Replies

פורסם

קישקוש - 3 ג'יגה בחודש זה מעל ומעבר לכל שימוש סביר ולא מגביל בכלום את הגישה לתמונות בענן.

התיאוריה שלך לגבי זה ש-32 ג'יגה זה לא מספיק - לא מחזיקה מים.

גם אנשים עם מכשירים שכוללים כרטיסי SD - לא קונים כרטיסים שגדולים מ-32 ג'יגה.... אז.... אה....

יש אחוז מאוד נמוך של אנשים שמשתמשים בכרטיסי ענק, והם זניחים בסטטיסטיקה הכללית.

עובדה שהרוב המוחלט של המכשירים היום כבר מגיעים בלי החריץ המיותר הזה.

• תגובות 30
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מספיקה אולי לך,אתה לא יודע מה הם השימושים שלי,אני משתמש באינטרנט הרבה ואני נמצא הרבה במקומות בלי WIFI ולכן גם 3 ג'יגה זה גבולי מבחינתי.

אצלי בS4 הוא 16 ג'יגה 8 מתוך זה רק על מערכת,ועוד SD מלא של 32 GB.

אז שוב,אולי לך זה מספיק,יש המון אנשים שזה לא מספיק להם,וLG בקטע הזה הפסידו הרבה לקוחות אם פשוט היו מכניסים כרטיס SD,נקווה שבG3 שצריך לצאת בעוד כמה חודשים הם יכניסו חריץ הרחבה.

מאיפה הנתונים שרוב המכשירים מגיעים בלי חריץ הרחבה?

מבין מכשירי הדגל אנדרואיד רק הG2 והנקסוס 5 מגיעים בלי חריץ,וזה כמעט אותו מכשיר.

פורסם

אתה חולם :)

וזה דיי מצחיק שאתה כלכך מתלונן על 32GB, כשבפועל יש לך 40GB.... וואו איזה הבדל מטורף, אין ספק שזה הדיל ברייקר של החיים.

פורסם

אני חולם? אולי במקום לכתוב תגובות מתחמקות תענה לעניין?

כן משמעותי, קצת פחות מרבע שטח האחסון.

וזה עוד אחרי קיזוזים, אני יכול לעבור בשקט את ה50 ג'יגה.

פורסם

8GB על מערכת? הסמסונג האלה...

בנקסוס 4 זה פחות מ-3.5GB

פורסם

באמת שאני לא מצליח להבין את כל ההתלהבות הזו מהענן והפליי מיוזיק. נכון, ביחד הם נותנים לך עוד הרבה נפח אבל אתה מסתמך גם על זה שאתה מחובר כל הזמן וגם על זה שיש לך גישה מספיקה לנפח הזה. להקשיב לדקה של מוזיקה מהפליי זה +- בין מגה וחצי לשלוש (http://www.androidcentral.com/testing-google-play-music-s-new-streaming-quality-settings), כלומר אם מדברים על חבילת גלישה רגילה של 3GB זה בין 1000-2000 דקות, כלומר מקסימום 33.5 שעות. לגשת לתמונה בענן זה נפח דומה, אני בקלות יכול לראות איך בנאדם שלא נמצא ליד ווייפיי ברוב שעות היום גומר את חבילת הגלישה שלו ככה.

אני גם עם 32 כרגע ומספיק לי אבל אני יכול לדמיין מצב שזה כבר לא יהיה. אפשרות לכרטיס זיכרון זה לא דבר רע.

פורסם
באותה מידה היית יכול להתקין להם אפליקציה שתשמור את התמונות בענן.

אפילו לא צריך אפליקציה יעודית. אפשר להגדיר את זה באפליקציה של פייסבוק שיש לכולם (אני יודע שזאת מילה גסה בפורום הזה, אבל אין מה לעשות - אתם המוזרים ולא שאר העולם - לכל שאר העולם יש פייסבוק), ואז כל תמונה שתצלם אוטומטית תעלה לחשבון שלכם בפייסבוק (לא בהכרח כציבורית - אלא עבורכם בלבד) ללא שום הגבלה, ואז תוכל לפנות מקום מהמכשיר עצמו.

אם אני לא טועה פייסבוק לא שומרת את התמונה בגודל מקורי, לא שהרבה צריכים, אבל אני אישית מעדיף את התמונות בגודל מקורי.

חוץ מזה אני אשמח אם תסביר לי איך אני עושה גיבוי אוטומטי דרך אפליקציית BOX באנדרואיד, יש אפליקציות צד 3, החינמיות סתם חרטא, יש בכסף אבל יחסית יקרות.

פורסם

מה אתה לא יודע איך משתמשים באפליקציית BOX? זה פשוט כמו להעלות לענן :D

פורסם

להעלות לBOX זאת לא הבעיה :)

בוא תראה לי איך עושים שכל תמונה או סרטון שאני מצלם בסלולארי עולה אוטומטית לBOX.

פורסם

אני יושע איך עושים את זה עם Dropbox, כל משתתמשי מכשירי סמסונג מקבלים 50GB מתנה ב-DropBox, אז רק בו אני משתמש.

עידן אני ממליץ לך גם להשתמש בו, ברגע שאני מצלם זה ישן עולה לענן משם למחשבים בבית.

פורסם

אני יודע, זו לא הנקודה פה:nono: הנקודה שאני אתה או אנשים אחרים יודעים להעלות תמונות ל-

Dropbox אבל רוב מי שקונה את המכשירים האלו לא יודע

ולכן אפשרות הרחבה היא פיתרון מציאותי יותר לאותם משתמשים.

פורסם

אור מה צריך לעשות כדי לקבל את ה50GB במתנה?

קיבלתי קוד לזה בקניה של המכשיר איך זה הולך אשמח אם תסביר לי פה בקצרה

וכמו שעל עם ועל ריח אין התווכח אותו סיפור פה לכל אחד יש את ההרגלים שלו

יש כאלה ש50GB על הטלפון לא יספיקו לו יש כאלה שישתמשו העננים וכאלה שיסתפקו גם ב8GB הויכוח הזה מיותר ואין פה צודקים או טועים ולא מבינים

פורסם
  • מחבר

תראו לאן הדיון הזה הדרדר, אני כולה שאלתי על מצלמה.

קניתי כבר את ה-G2 ואני מרוצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים