פורסם 2014 בינואר 911 שנים אני עומד בקרוב לעבור מאייפון לאנדרואיד (כנראה ל-LG G2) ואני לא יודע איך להעביר את אנשי הקשר כדי שאני לא אאבד אותם.ניסיתי להעביר לסים אבל אני לא מוצא את האפשרות הזאת באייפון.למישהו יש דרך נוספת לעשות זאת?
פורסם 2014 בינואר 911 שנים הכי פשוט יהיה לגבות אותם לג'ימייל. חפש מדריך בגוגל, צריך להיות ממש קל לבצע את זה.
פורסם 2014 בינואר 911 שנים מחבר הבנתי שגיבוי בג'ימייל זה דרך מכשיר אנדרואיד, אני עדיין עם האייפון וכשאני אחליף אותו לאנדרואיד אני רוצה להעביר את האנשי קשר ולא ידנית אחד אחד זה השאלה איך לעשות את זה
פורסם 2014 בינואר 911 שנים מחבר מה הבעיה לייצא את כל המידע לCSV בלי קשר לפלטורמה שאתה הולך לעבור?אתה יכול להסביר את זה, אין לי מושג מה זה סלח לי על הבורות
פורסם 2014 בינואר 911 שנים http://en.wikipedia.org/wiki/Comma-separated_valuesאתה צריך איזשהו data structure אחיד שאיתו תוכל להעביר מידע ממערכת אחת לשניה ואז לבע parsing בהתתאם למבנה של המערכת שהוא מיועד אליה.
פורסם 2014 בינואר 911 שנים מחבר מצאתי דרך פשוטה, ניכנסתי לאתר של icloud ופשוט שמרתי את כולם במחשב והעלתי לgmail
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.