עבור לתוכן

קניית מחשב נייד חזק מארה"ב (ללא מגבלת מחיר)

Featured Replies

פורסם

היי,

לאחר 4 שנים שבהם הDell XPS שלי שירת אותי נאמנה, הגיע הזמן להחליף אותו.

חיכיתי עד שתהיה לי אופציה להביא מארה"ב, וזה בדיוק קורה עכשיו :)

דרישות:

מעבד דור רביעי של אינטל (i5 i7),

לפחות 8GB זכרון (אם לא 16).

לפחות 500 גיגה דיסק קשיח (או הכל SSD, או משולב)

כרטיס מסך חיצוני! (לא חייבים הכי חזק, אני לא גיימר מטורף, אבל שיוכל להריץ דברים כמו שצריך).

13-15 אינץ.

שלא ישקול יותר מדי...

החיפושים שלי הביאו אותי לכמה אופציות הבאות:

דל, יש כמה אופציות:

Dell Inspirion 7000 or Dell XPS 15

הinspirion די דומה לXPS, היתרון הגדול של הXPS שם זה העובדה שהוא שוקל הרבה פחות (ושיש לי ניסיון טוב איתו), אבל הוא עולה הרבה יותר...

סמסונג:

Samsung Ativ Book 8

כאשר החסרון הוא שוב פעם, המשקל...

אסוס:

Asus N550JV

נחשו מה, המשקל! :(

יש גם את Razer Blade, אך נראה שהוא יותר יקר מכולם ולא ראיתי לו שום יתרון...

אז השאלות שלי הם ככה:

1. מישהו מכיר עוד אופציה טובה?

2. מבין הנ"ל, למישהו יש המלצה לגביי משהו?

3. העברת אחריות לארץ, פעם היה פה פוסט יפה שהסביר את הכל, אם דברים לא השתנו אז אני יודע שבדל אין שום בעיה להעביר את האחריות לארץ, מישהו יודע לגבי החברות האחרות?

4. נראה שבשביל לרדת לאזור ה2 קילו צריך להוסיף איזה 800$, זה הגיוני באיזשהו קנה מידה??

אומנם אין לי מגבלת מחיר ואני שוקל לקנות גם את זה ב2000+$ (בעדיפות אולי דרך הoutlet נצליח לחסוך קצת) אבל בכל זאת חבל לזרוק כסף...

תודה מראש לכל העוזרים :)

נערך על-ידי -Sky_Lord-

פורסם

במחשבי גיימינג השחיקה הכספית גבוהה לכן לא כדאי מראש להשקיע יותר מדי בצורה מוגזמת.

יש את המחשב הבא נניח:

http://www.microcenter.com/product/421115/N56JR-MH71_156_Laptop_Computer_-_Black_Aluminum

אבל אחריות בארץ יהיה בעייתי לקבל כי המחשב לא נמכר בארץ וצריך לבדוק איך האחריות תתפוס בצורה הזו.

מה שכן, זה מחשב מצויין, במחיר טוב ותמורה גבוהה. אבל שוקל 2.6-2.7 ק"ג (סטנדרטי)

פורסם
  • מחבר

תודה!

נראה לא רע מה שפירסמת, מעניין שהוא עולה בדיוק אותו דבר כמו זה שאני פירסמתי:

http://www.microcenter.com/product/415320/N550JV-DB72T_156_Laptop_Computer_-_Grey_Aluminum

למרות שנראה שהוא יותר טוב ממנו במספר פרמטרים...

אני נראה לי אתקשר מחר לנציג של אסוס בארץ לשאול לגבי האחריות

עריכה: מצאתי כבר שסרב פרו אמורים לתת אחריות, אתקשר אליהם לפני שאני קונה משהו

אציין שהשימוש העיקרי שלי הוא לא גיימינג, הוא יותר שימוש שוטף סטנדרטי, אבל שכולל עבודה עם תוכנות כבדות (מטלב וכו') ומדי פעם משחקים, לכן אין לי בעיה לוותר קצת על איכות כרטיס המסך אם זה יוריד קצת במשקל...

נערך על-ידי -Sky_Lord-

פורסם

אל תחשוב בכלל על razer blade, גם אם מדובר בנייד עם specs טובים והכל הוא סתם יותר מדי יקר בגלל השם ואורות ושטויות.

לדעתי הכי משתלם כרגע אם אתה מחפש נייד למשחקים זה :

http://www.amazon.com/Lenovo-IdeaPad-59390909-15-6-Inch-Laptop/dp/B00F0RC5O2/ref=sr_1_3?s=electronics&ie=UTF8&qid=1389274000&sr=1-3&keywords=y510p

הייתי קונה בעצמי בגלל שאח שלי מחשב נייד למשחקים, אבל לצערי משלוח ומע"מ לארץ מעלים את המחיר באיזה 1000 שקל לפחות.

פורסם
  • מחבר

תודה!

לגבי הלנובו, כמות הזכרון קצת קטנה... הסתכלתי שם על עוד מחשבים ויש שם אופציות נחמדות.

הAlienware גם נראה לי קצת מוגזם...

אני נראה לי שוקל את הXPS רק בגלל המשקל, אני רוצה שיהיה לי פרקטי להסתובב איתו (לאוניברסיטה וכו'), וכשהוא כמעט 3 קילו זה לא יקרה...

מישהו מכיר עוד אופציה סבירה שלא שוקלת כל כך הרבה?

בפרט, אין לי בעיה עם מסך קטן יותר, 13"-14" זה סבבה (בבית יש לי 24" שאני מתחבר אליו)

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

לא שמתי לב שההודעה מ2014

נערך על-ידי yotam360

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים