עבור לתוכן

מחשב נייד MSI GT70 עם GTX675, בעיה בכרטיס מסך.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני מנסה לעזור לחבר לפתור את הבעיה.סדר הארועים:לפני מספר חודשים התחילה בעיה מוזרה עם המחשב (המחשב מיודע למשחקים, בעיקר BF4), הדרייבר קורס ללא סיבה מוצדקת (הטמפרטורות בנורמה 80-90 מעלות במאמץ מלא) ונזרק לשולחן עבודה מלווה במסך כחול שקשור לדרייבר של נבידיה, התקנה מחדש של הדרייבר ושל הווינדוס לא עזר, על המחשב היה מותקן WIN 8 לא חוקי ומחשש שזה הבעיה חבר שלי קנה ווינדוס חדש 8.1, עדיין יש בעיה.לאחר בדיקה במשחקים נוספים הבעיה קוראת שוב (לא הבעיה של BF4) מלת בררה הוחלט להזמין כרטיס מסך חדש. התקן הווינדוס מחדש על מנת להמנע מבעיות וחובר הכרטיס, הכרטיס לא מזוהה, הדרייבר של נבידיה נותן שגיאה שלא אותרה שום חומרה מתאימה. הותקן הכרטיס הישן שכן מזוהה והתקן הדרייבר, לאחר מכן חובר הכרטיס החדש והכול עובד, מבדיקה של מספר שעות נראה כאילו הבעיה סודרה ואין יותר קריסות, חבר שלי החליט שהוא רוצה להתקין ווינדוס מחדש על מנת להתחיל עבודה עם מחשב חדש לגמריי, הבעיה היא שהכרטיס החדש שוב פעם לא מזוהה... מה יכולה להיות הבעיה? אני יכול להחזיר את הכרטיס הישן להתקין את הדרייבר ואז לשנות לכרטיס החדש וככל הנראה זה יעבוד אבל זה לא פתרון 100% וכל פעם שהוא יצטרך להתקין מחדש את המחשב הוא צריך לעשות את הטריק הזה? התמיכה של MSI על הפנים אין אם מי לדבר, המחשב נקנה בUS ואנחנו גרים בניו זילנד, מה שאומר שאין אחריות, במיוחד אחרי כל הסייסטה של החלפת כרטיסי המסך. פתרון מישהו? תודה.

פורסם

רק דרייבר.

התמיכה ב-8.1 בעייתית בהרבה דגמים של מחשבים.

באתר של MSI אין עדכון ל-8.1 לפי מה שראיתי, כך שהאפשרות היחידה זה דרייבר עדכני מ-Nvidia עצמם.

http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/71706/en-us

יצאה אתמול גירסה חדשה

תבצע Clean Install

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים