עבור לתוכן

האם ה-Roaming של הוט/גולן גומר את הסוללה יותר מהר ?

Featured Replies

פורסם

אני לא אומר שערכתי מחקר מעמיק, אבל לפני כשנה כשהייתי לקוח של הוט באיזור חיפה הסוללה הייתה נגמרת לי יותר מהר

מאשר כשהייתי לקוח של אורנג'.

כמובן כשמדובר בסמארטפון והצורך להטעין אותו במקום פעם ביום פעמיים ביום לא נעים במיוחד.

יחסתי תופע זו ל-Roaming של המכשיר לרשת של פלאפון, כי לדעתי המכשיר תמיד מנסה לעבור לרשת ה"בית" שלו (לפי ה-SIM) כאשר הוא ב-Roaming לכן הוא כל הזמן סורק רשתות וזה גומר מהר יותר על הסוללה.

אני שוקל לעבור לגולן, אבל הפריסה שלהם בצפון כמעט ולא קיימת ואני מניח שרוב הזמן המכשיר יהיה ב-Roaming.

אני יודע שהטענות שאני מעלה לא הכי דטרמיניסטיות/מגובות בעובדות של אופן פעולת פרוטוקול GSM...

האם גם לכם זה קורה ?

פורסם

יותר הגיוני שפשוט יש לך פחות קליטה בהוט מובייל באיזור שלך ולכן המכשיר גומר יותר סוללה. גם הFAST DORMANCY של אורנג' קצת חוסך.

פורסם
  • מחבר

לדעתי לכל המפעילות בארץ יש FD, כי פעולת הקצאת תדר עבור DATA היא פעולה יקרה ואם מגדל סלולרי כבר מקצה לך תדר הוא מעדיף שתישאר מחובר, בלי שום קשר לזה שב-FD יש מצב ביניים שאמור לחסוך יותר בסוללה. אם מתסכלים על FD הרי מי שאומר למכשיר הסלוליר באיזה מצב להיות היא הרשת ולא המכשיר...

חוץ מזה העניין הוא שאני לא משתמש הרבה ב-DATA ככה שזה לא רלוונטי לגבי הטענה שהעלתי לגבי ה-ROAMING...

פורסם

עד כמה שידוע לי רק לאורנג' ונגזרותיה יש כרגע FD וHD VOICE.

פורסם

ביצועי הרשת של גולן מזעזעים, בדיוק כפי שהיו לפני שעזבתי אותם בתחילת 2013 (המון data stalls/blackouts, בייחוד כשאני נייד), למעט ניתוקי שיחות, שמזה אני לבינתיים בקושי סובל ונראה שנעשה שיפור מבחינה זו.

אם אין לפחות פעם אחת ביום בה אני נדרש לעבור למצב טיסה ובחזרה בכדי להחיות את הרשת, אני בר-מזל. מיותר לציין שהגדרות המכשיר תקינות במאת האחוזים (APNים, כמו-כן גם הגדרות ה SIM עצמו, כפי שהנציגים של גולן להוטים לבדוק), לרבות המכשיר עצמו, שכבר נבדק עם סימים של 012 ועורנג'.

נערך על-ידי ALÞHA

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים