פורסם 2014 בינואר 611 שנים שלום לכולם פה אני רוצה וצריך לקנות בטריות איכותיות נטענות !בגודל AAA עכשיו אני יודע שבארץ יש הרבה חמדנים ואני לא נותן לזה יד אז הקניה תיעשה באינטרנט נגיד איביי, עלי באבע, או DX על איזה בטריות אתם ממליצים מניסיון שהם חזקים ועדיין לא מכסחות את הכיס ? נערך 2014 בינואר 611 שנים על-ידי xytkhi
פורסם 2014 בינואר 611 שנים מה הסוללות מפעילות ? ככל שהדרישות לזרם פריקה / עומק פריקה נמוכות יותר, כך גם סוללות גנריות פשוטות יוכלו לעמוד במשימה
פורסם 2014 בינואר 611 שנים מחבר היי הם ישמשו לכל מיני צרכים כמו פנס לאופניים, מברשת שיניים חשמלית, פנס לדים חזק . זה לא מיועד לשלטים או עכברי מחשב וכאלה
פורסם 2014 בינואר 611 שנים אם הייתי צריך לקנות הייתי מחפש פשוט NiMH של כ 1000+ mAh שלא נראה יותר מידי גנרי ומקווה לטוב.....(ואני פשוט לא קונה סוללות בכלל, אני מציץ לתוך מיכל מיחזור סוללות ולוקח משם סוללות נטענות - לפעמים יש כאלה שאנשים זרקו אחריי שימוש 1 כי אין להם שמץ שהן נטענות והן במצב מעולה..... גם אלקליין לשלטים יש לי משם. במקרה של אלקליין תוציא 20 שנראות טוב ותבדוק בבית אם מולטימטר כמה מתח יש בהן...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.