פורסם 2014 בינואר 611 שנים פתחתי דפדפן עם TMS KSP IVORY ביחד עם גוגל וניסיתי לבנות מערכת אני הולך לקנות מחשב בקרוב אבל כבר כמה זמן אני לא מרגיש מספיק נוח ודברים לא מתחברים לי מה אתם אומרים על הבילד הזה פה האם הכל יתאים והאם אפשר לשנות משהו דברים שאני לא בטוח לגבייהם זה הקירור מים שיש אותו ועוד דגם דומה i המארז אני לא מכיר ורציתי בהתחלה ANTEC 1200 שעולה 815 אבל HAF נראה לי יותר חדש ועדיףעוד דבר הכי מרכזי שאני לא בטוח בכלל זה הלוח אם פשוט עברתי על הרשימה בשלושת החנויות והוא נראה לי ראוי אבל אין לי מושג האם אני מפספס פה משהו ויש לוח שיותר כדאי לי ללכת עליו אם כן אז מאיזה סיבה והאם הלוח הזה יתמוך בקירור מים ויהיו מספיק כניסות למאוררים לגבי הארד דיסק אני כרגע עובד עם מחשב שיש לו SSD פנימי בלבד והארד דסקים חיצוניים שמחוברים בצורה קבועה ועלייהם אני מתקין ומריץ אפילו משחקים מהם וזה עובד בלי בעיות ככה שהבילד הזה כללתי רק SSD של סמסונג פנימי והשאר אני יעבוד עם מה שכבר יש לילגבי הזכרון אני לא מכיר את הסטיק המסויים שבחרתי אבל הוא סטיק יחיד של 8 גיגה ואני אקנה שתיים כאלו 425 שח כל אחד ולפי הדירוג ב NEWEGG הדגם הספציפי עומד על איזה 90 אחוז ביקורת חיובית סך הכל יצא מחיר סביר אני חושב 7200 שקל כל הציוד ההיקפי כבר קיים לי הספק כח אני רוצה אחד של קרוסייר ואמנם הדגם שבחרתי לא מודולרי אבל מבחינת מחיר ותמורה הכי טוב שמצאתיוגם היה לי בדיוק את אותו הספק בעבר והייתי מרוצהאמנם ראיתי ספקים יותר זולים של קרוסייר כמו גרסת 650 ואפילו מודולרית אבל בביקורות אפשר למצוא דברים שלילייםאשמח להמלצות על הלוח בעיקר ובכלל
פורסם 2014 בינואר 611 שנים המפרט לא ממש מובן או מאוזן ולמה אתה צריך כזה מארז ענקי?תמלא את השאלון בסטיקי בבקשה.
פורסם 2014 בינואר 611 שנים במחיר הזה אפשרי להרכיב משהו חזק בהרבה, תענה על השאלון ונרכיב לך מפרט בהתאם לצרכים ולתקציב.
פורסם 2014 בינואר 611 שנים מחבר 1. מה התקציב המקסימאלי? - 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? --- לנסות לקלוע בין 7000 - 8000ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אפשרי אם יש סיבה ראויה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - כל המשחקים-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). --- 1280X1024-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? --- גבוהות בלי הדובדבנים הלא נחוצים בקצה3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. -- אין צורך4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - הארד דיסק רגיל אין צורך רק SANSUNG EVO 840 2505. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - לא קריטי6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - מתוכנן OC סבבה לא מעבר7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - בלי מערכת הפעלה ואני מתכוון להרכיב לבד8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - חנות בירושלים אין העדפה9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? -- אופק שדרוג חשוב לכן אני מעדיף כרטיס מסך לא הכי יקר כרגע כי אני יריץ הכל על מסך בעל רזולוציה נמוכה ובעתיד נשדרג במסך חדש וכרטיס מסך חדש אבל מדובר בכמה שנים לדעתי
פורסם 2014 בינואר 711 שנים יש לך תקציב גדול מאוד בו ניתן להכניס כרטיס חזק ומסך מעולה למשחקים, שני מפרטים לשיקולך:מפרט ראשון הכולל כרטיס מסך בינוני+BF4:מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Trayכמות: 1 - מחיר: ₪1109קירור למעבד:Scythe NINJA 3כמות: 1 - מחיר: ₪182לוח אם:Gigabyte GA-Z87-HD3 for 1150כמות: 1 - מחיר: ₪559מארז:באנדל - NZXT Phantom 410 White + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדשכמות: 1 - מחיר: ₪729זיכרון:Hynix 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪340כרטיס מסך:MSI Radeon R9 270X Gaming 2GB Battlefield 4כמות: 1 - מחיר: ₪1028קשיח למחשב שולחני:Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA3 2.5 inch - בקניית מחשב חדשכמות: 1 - מחיר: ₪830כונן אופטי:DVDRW LITE-ON x24כמות: 1 - מחיר: ₪93הרכבה:הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודהכמות: 1 - מחיר: ₪0סה"כ: ₪4870מתחרים בכל הצעה בפורומים!המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4773 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/w5k2qgu3מפרט שני הכולל כרטיס מסך חזק(כולל 4 גיגה זיכרון גרפי)+BF4, מסך מחשב "24 של DELL מעולה למשחקים ובעל ארגונומיה מצויינת, מעבד מותאם לאוברקלוק, לוח בעל ערכת השבבים Z87 מותאם לאוברקלוק, קירור מעולה ושקט מותאם לאוברקלוק, זיכרון 8 גיגה(די והותר לגיימינג) באנדל מארז וספק משתלמים עם מארז בעיצוב יפיפה וספק חזק שקט ואמין, כונן SSD גדול להאצה של מערכת ההפעלה וקיצור זמני טעינה בבתוכנות ומשחקים נבחרים, צורב סטנדרטי.מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Trayכמות: 1 - מחיר: ₪1109קירור למעבד:Scythe NINJA 3כמות: 1 - מחיר: ₪182לוח אם:Gigabyte GA-Z87-HD3 for 1150כמות: 1 - מחיר: ₪559מארז:באנדל - NZXT Phantom 410 White + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדשכמות: 1 - מחיר: ₪729זיכרון:Hynix 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪340כרטיס מסך:Sapphire Radeon R9 290 Tri-X OC 4GB Battlefield 4כמות: 1 - מחיר: ₪2360קשיח למחשב שולחני:Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA3 2.5 inch - בקניית מחשב חדשכמות: 1 - מחיר: ₪830כונן אופטי:DVDRW LITE-ON x24כמות: 1 - מחיר: ₪93מסך:Dell U2412M UltraSharp LED IPS 1920 x 1200כמות: 1 - מחיר: ₪1149הרכבה:הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודהכמות: 1 - מחיר: ₪0סה"כ: ₪7351מתחרים בכל הצעה בפורומים!המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 7204 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/t3qha18w
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.