עבור לתוכן

Nexus 4 vs Moto G

Featured Replies

פורסם

כמכשיר בסיסי , אמין ופשוט להפעלה (למשתמשת מאותגרת ג'אג'טים), לשימוש ברשת פלאפון.

מה דעת המומחים?

פורסם

היתרון הגדול של הנקסוס הוא 2GB זיכרון לעומת 1GB בלבד ב-G, אפשר לציין גם את המצלמה העדיפה.

למוטורולה גורילה גלאס 3 לעומת 2 בנקסוס וההבדל הגדול הוא במחיר.

הנקסוס נמכר בארץ בערך ב-1500 ש"ח בעוד ה-G נמכר ביבוא אישי (BUY2USA) סביב 1000 ש"ח.

בארה"ב אין מלאי של הנקסוס וה-G עולה 180-200$.

שני המכשירים אינם בסיסיים בכלל, מכשיר בסיסי זה S3 מיני, סמסונג אדוונס או פוקט, יאנג ודומיהם.

פורסם
שני המכשירים אינם בסיסיים בכלל, מכשיר בסיסי זה S3 מיני, סמסונג אדוונס או פוקט, יאנג ודומיהם.

יש הבדל בין בסיסי לזול.

זה שמוטורולה הרימה את הכפפה (ובצדק) לגבי שוק ה-Low-Mid, בשעה טובה, וייצרה מכשיר עם מפרט ראוי במחיר נמוך מאוד לא אומר שהוא לא בסיסי. ה-Moto G הוא הפיתרון היחיד לכל מי שרוצה מכשיר זול עם מפרט ראוי. ברגע שה-G יצא כל שאר הטלפונים בקטגוריה הפכו ללא רלוונטיים.

פורסם

לשימוש בסיסי הייתי לוקח את ה Moto G, למה להוציא יותר כסף אם אין צורך ביותר מזה

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מצטער להקפיץ דיון ישן, אבל עכשיו המחירים של ה-Nexus 4 וה-Moto G החדש די דומים (סביבות ה-1100 ש"ח בקנייה בארץ). יש עדיין עדיפות לאחד מהם?

פורסם

אם אתה יכול, LG G2 יהיה מעולה. למכשיר הזה יש סוללה מצוינת והוא מחזיק ליום שלם אינטסיבי או יומיים רגילים.

פורסם

נקסוס 4 בלי ספק בכלל, אני איתו כמעט שנה וחצי. שווה.

פורסם

הבעיה שאין להשיג N4 חדש, כמשומש עולה כ-700 ש"ח והוא אכן מומלץ.

אם חייבים חדש והתקציב מאפשר חריגה ממליץ על ה-I9305 בכ-1300 ש"ח או על הנקסוס 5 בכ-1500.

פורסם

אני ממליץ בחום לחשוב על הLG-G2.

מכשיר עם סוללה יוצאת מהכלל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים