עבור לתוכן

קניית IPHONE 5S מארה"ב או בכלל עדיף מכשיר אחר? חייב להגיע להחלטה עד 9.1.14

Featured Replies

פורסם

1.הבנתי שיש גירסאות שונות כמו free sim ו unlocked AT&T

מה צריך להביא לארץ ?

2.והאם ההפרש במחיר(100דולר) עבור גירסאת ה 32G שווה בין iphone 5s ל iphone 5C חוץ מהפלסטיקה כי גם ככה קונים כיסוי איכותי .

3. ראיתי שה 5S נמכר ב 749דולר עבור 32G ב store.apple , ככה הוא עולה ברוב החנויות בארה"ב ? יותר או פחות ?

אני צריך לדעת פחות או יותר בידיוק כדי לתת סכום כסף לאיש שמביא לי את המכשיר .

4. אם אני לוקח את ה 16G במקום ה 32G אני חוסך 100 דולר , שווה את ההפרש?

אישית לא מתמש כבד של מוסיקה ומדיה אבל לא רוצה להתחיל כל שבוע להתעסק במחיקת דברים על מנת לפנות מקום לאפליקציות תמונות וכו . עיקר המדיה יהיה התמונות שאני מצלם ופה ושם סרטונים שאני מסריט.

שני שאלות : בעצם מתוך ה 16 גיגה שיש בטלפון כמה בפועל נשאר גיגה פנוי כלומר כמה תופס מקום מערכת ההפעלה?

והאם יש ל אייפון ששירות שימושי ויעיל בסגנון ה DROPBOX כמו לאנדורייד חינמי לפחות לעוד כ 10 גיגה?

5.אני רגיל לחיי סוללה של גאלקסי 3, ובשימוש שלי זה מספיק לי לכל היום, באייפון 5s בפועל אוכל לעבוד עם המכשיר כל היום ללא טעינה? כי שמעתי שלאייפון 4s יש סוללה זוועה ושבאמצע היום כבר צריך להטעין אותה,

נערך על-ידי alexc32

פורסם

2. לא הבנתי את ההתלבטות בין iphone 5S ל 5C? כמובן שה iphone 5S יותר טוב ביחס ל 5C. (שניהם טובים), אבל אני חושב שמקרה של אפל שאין רומים כמו באנדרואיד וצריך תמיכה מאפל לעדכוני גרסאות הייתי לוקח את המכשיר החדש יותר בגלל שאפל דוגלת בשיטה שלבטל אופציות בדורות הקודמים על מנת שהאנשים תמיד ירכשו את הטלפון החדש.

4. לדעתי ה 16GB יספיקו לך אבל אולי תהיה גבולי (תלוי אם אתה מצלם הרבה בלי למחוק), הנפח השמיש הוא בסביבות 13GB אז ככה שתעשה חושבים אם אתה זקוק ל 32GB.

5. חיי הסוללה של ה 5S נעים מאוד.

ושאלה אחת למה אתה עוזב את הצד הירוק? (אנדרואיד)

פורסם
  • מחבר

אני חייב להסגר עד 9.1 כי הבן אדם טס .

מחכה עדיין לתשובה 1 ו 3 .

עוד פעם אם אני אבחר ב 16G יהיה לי אופציה חינמית לאיחסון חיצוני(של לפחות 10 גיגה נוספים ) כגון

DROPBOX ?

ושאלה אחת למה אתה עוזב את הצד הירוק? (אנדרואיד)

אז נתחיל מזה שעד שמישהו שאני מכיר יכול לארגן לי משהו מחו"ל בזול כבר עושה לי חשק לקנות משהו "ולדפוק את המדינה בשל המכס וכו"

וכבר מזה חודש+ אני חשבתי איכשהו לרענן את ה S3 ואחד הסיבות זה בגלל הלאגים של S3 וכו , אז חיפשתי פתרונות כמו רומים וכו שזה עדיין בתוקף

אבל בכל זאת לפספס להביא מכשיר דגל חדש במחיר מצחיק לעומת הארץ חבל לפספס

היה לי כוונה להביא את ה NEXUS 5 ושזה כאילו נותן לי שיפור יפה מבחינת לאגים וכו

ואז בא לי מחשבה נוספת שבעצם אף פעם לא היה לי מכשיר אייפון ואף פעם בעצם לא הרגשתי את התחושה מה זה IOS ,לכן התחלתי לעשות השוואות בין 5S לנקסוס 5

וגילית שמבחינת חלקות ממשק/מהירות תגובה לאפלקיציה הנקסוס 5 לקח את כולם(NOTE 3 לא נבדק בשל גודל המסך) פרט ל אייפון 5S שבעצם השאיר לאורך זמן אבק לכולם

לכן אאמרתי לעצמי שאני חייב לנסות אייפון ומקסימום אחרי חודש אני לא יוהב ולא יסתדר או הסוללה תהיי חלשה מדי בשבילי בעצם אני אוכל למכור אותו חופשי ככמעט חדש במחיר שבכמה מאות שקלים פחות ממחיר רשמי בארץ וככה להרוויח מכל העולמות .

בכל מקרה ,אני חייב להסגר על סוג מכשירבין אם זה היה אייפון 5S או נקסוס 5 עד ל 9.1- יום חמישי הקרוב ,

לכן חשוב לי לקבל תשובות מכל החברים בפורום שיכולים לחזק לי את ההחלטה.

פורסם

שמע אני לא אובייקטיבי מכיוון שאני נמצא עם nexus 4 ונהנה מכל רגע, אז קשה לי לעזור, אבל לא משנה איזה מכשיר תבחר בין השניים אתה תקנה מכשיר טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים