פורסם 2014 בינואר 511 שנים בהנחה שאתה צריך לקנות את הדיסק און קיים האלה במילא, יש חברות שעושות את זה (את הכנסת התוכן) אפילו בחינם במסגרת הקניה.חפש בגוגל "דיסק און קיי ממותג" או כל דבר בסגנון הזה.
פורסם 2014 בינואר 511 שנים מחבר חיברתי כרגע 10 דיסק און קי למחשב ואני רוצה להעתיק מהמחשב מס' קבצים אליהם במקביל. זה שאלה לעכשיו..תודה על התגובה המהירה!
פורסם 2014 בינואר 511 שנים הוא מחפש דרך אוטומטית לעשות את זה....אני מניח שתוכל לקודד משהו כזה בשפת התכנות האהובה עלייך
פורסם 2014 בינואר 511 שנים אני מאמין שיקח לו פחות זמן פשוט ללחוץ CTRL+V לכל כונן (נניח 5 שניות לכונן, סה"כ 50 שניות - נעגל לדקה) מאשר להתחיל לכתוב משהו ב-batch או בדרך מתחכמת אחרת...
פורסם 2014 בינואר 511 שנים מחבר אז זהו, שזה לא מסתכם רק ב-10 דיסק און קי.. זה הרבה יותר..אין שיטה מהירה יותר לעשות את זה? פקודה? משהו?
פורסם 2014 בינואר 511 שנים וממילא זה יעבוד מאד לאט, הרבה יותר לאט מאשר להעתיק אחד עד הסוף ואז אחד אחר.אבל.....
פורסם 2014 בינואר 511 שנים אני חושב שהכי מהיר יהיה להעתיק ככה:HDD -> 1HDD -> 2 + 1->3וכך הלאה. במצב כזה אף פעם אתה לא מגיע למצב שיש קריאה כפולה שתאיט אותך.
פורסם 2014 בינואר 511 שנים מחבר אני חושב שהכי מהיר יהיה להעתיק ככה:HDD -> 1HDD -> 2 + 1->3וכך הלאה. במצב כזה אף פעם אתה לא מגיע למצב שיש קריאה כפולה שתאיט אותך.סליחה, אבל לא הבנתי את השיטה. אם תוכל בבקשה לפשט את זה.
פורסם 2014 בינואר 511 שנים נשמע בעיקר מבלבל..אז זהו, שזה לא מסתכם רק ב-10 דיסק און קי.. זה הרבה יותר..אין שיטה מהירה יותר לעשות את זה? פקודה? משהו?מה גודל התוכן שאתה רוצה להעתיק? עושה רושם שבמילא רוב הזמן יהיה על תהליך ההעתקה עצמו ולא נראה לי שה-50 שניות האלה (חישוב מאוד פסימי, 5 שניות בשביל לעשות CTRL+V זה המון המון זמן..) לכל סט של 10 DOKים זה מה שישבור אותך.. ובמילא אתה אמור לחכות עד שהכל יועתק, לנתק את כולם, לחבר חדשים, להדביק שוב...בכל מקרה אם אתה צריך כמות גדולה אז אני חוזר לשאלה המקורית ולא מבין למה שלא תיתן לחברה חיצונית לעשות את זה בשבילך אם במילא אתה אמור לקנות מאיפשהו את ה-DOKים האלה.
פורסם 2014 בינואר 511 שנים מחבר גודל התוכן: 30 מגה.למה שאני לא יתן את המשימה הזאת לחברה חיצונית? כי אני טכנאי מחשבים בחברה מסוימת ואני אמור להעתיק ( בשביל לקוח של החברה ) מס' קבצים מסוימים ל-1200 יחידות דיסק און קי, זה למה אני מחפש שיטה מהירה יותר מהעתק הדבק..תודה.
פורסם 2014 בינואר 511 שנים אם אתה לא רוצה לתת לחברה חיצונית. אני לא בטוח שיש מקומות בארץ שניתן להשכיר אחד כזה, אבל זו גם אופציה אם תקציב הוא לא בעיה:http://www.ebay.com/itm/1-63-Target-USBShark-USB-Flash-Drive-Duplicator-Copier-Thumb-Pen-Stick-Copy-/261358608935?pt=US_USB_Flash_Drives&hash=item3cda2fe227
פורסם 2014 בינואר 611 שנים לא בדקתי. סתם חיפוש בגוגל:http://www.osforensics.com/tools/write-usb-images.html
פורסם 2014 בינואר 611 שנים ל-1200 יחידות דיסק און קי1200 יחידות לעבודה ידנית זה התעללות לשמהרק מלחבר אותם למפצל אתה תקבל יבלות בידייםואם זה לא מעניין אף אחד מהמנהלים שלך אז כנראה שמנסים להתעלל בךאם זה היה 120 יחידות עוד היה איזשהו הגיון בבקשה אבל 1200 זה מוגזם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.