פורסם 2014 בינואר 511 שנים היי.אני עוזר לחבר לשדרג את המחשב שלו, ואנחנו מתלבטים ביחד איזה רכיבים הכי כדאי לשדרג.הרכיבים החשובים:מעבד: i5 3550כרטיס מסך: HD 7800ספק corsair gs600זכרון 8gbלוח אם: asus p8h77-m proאם יש עוד רכיבים שצריך לציין אני אשמח לדעת.בנוסף, הייתי שמח לדעת על מקום טוב לקנות אותם ברדיוס של ראשון לציון (בין רמת גן לרחובות בערך).תודה מראש, לאור.
פורסם 2014 בינואר 511 שנים דגם מסך, מארז ודגם מדוייק של כרטיס מסך.עם איזה משחקים הוא לא מרוצה עם מה שיש לו?
פורסם 2014 בינואר 511 שנים מחבר אני לא מצליח למצוא את הדגם המדויק של הכרטיס מסך, אבל אני חושב שזה הדבר הכי הגיוני להחליףקייס Sharkoon T9 Valueמסך samsung syncmaster bx2335הוא לא מרוצה מהצורה שהמשחק The Witcher 2 רץ לו. הוא אומר שהמשחק בקושי רץ על מדיום.הוא אמר גם שהוא רוצה להצליח משחקים שיצאו בעתיד (הוא ציין titanfall)
פורסם 2014 בינואר 511 שנים למיטב ידיעתי למשחק הזה אין דרישות גבוהות, לכן הוא אמור לרוץ על המחשב הנ"ל חלק על גראפיקה מקסימלית (גם אם כרטיס המסך הוא 7850 ולא 7870), ניתן גם לראות סרטונים ביוטוב אנשים שמריץ את המשחק הזה עם כרטיס/מערכת דומה.זה אומר או שיש בעיה כלשהי במחשב שלו התחממות/דרייברים וכדומה, או שמשהו לא בסדר...למשל הוא חיבר את המסך לחיבור התצוגה של הלוח ולא הכרטיס (כלומר הוא משתמש בליבה הגראפית המובנת של המעבד).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.