עבור לתוכן

שידרוג מחשב קיים עד 4000

Featured Replies

פורסם

שלום חברים לאחרונה אני חושב על האם כדאי לי לשדרג את המחשב הקיים או לחכות עוד..

המחשב הקיים הוא:

Intel i7 930 @ 3.8Ghz

Gigabyte X58A-UD3R rev 1.0

Mugen 2

12GB ddr 1600Mhz

GTX680 2GB

Patriot wildfire 120gb

WD Black 1TB Seagate barracuda 500GB

אני חשבתי לשדרג לתושבת 2011 למעבד i7 4820K

השאלה היא האם כדאי לעשות את השידרוג הזה או לחכות למעבדים שיבואו עוד מעט בתושבת X99?

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הכל מהכל לרוב עבודה בגרפיקה ותחזוקת שרת, אך גם משחק משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר + פרנסה 3D Studio max ושרת אקסצ'נג'

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 , AION ועוד

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)3 מסכים 1920X1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין שום צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?בגדול רציתי לשדרג לוח,מעבד

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?מתוכנן בעתיד אוברקלוק בינוני

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אין צורך

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.אזור אשקלון

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).אין שום דבר מיוחד

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?רצוי

פורסם

יש לך מפרט מאוד חזק למה לשדרג? איפה אתה מרגיש שחסר לך ביצועים?

פורסם
  • מחבר
יש לך מפרט מאוד חזק למה לשדרג? איפה אתה מרגיש שחסר לך ביצועים?

המפרט אמנם חזק אך אני מרגיש חוסר ביצועים במעבד שמתקשה לעבוד כאשר אני עובד עם השרת וברינדורים בגראפיקה, חוץ מזה הלוח אם שלי אינו תקין ואינני רואה הרבה פואנטה בלקנות לוח חדש למעבד הקיים כי המחיר הזוי

פורסם

בשלושת הדורות האחרונים היה שינוי ממוצע של כמה אחוזים בודדים מדור לדור מבחינת ביצועי עיבוד. אם תקנה כיום מעבד מודרני ותבצע בו אוברקלוק גם כן, אתה תקבל ביצועים גבוהים יותר אבל לא בצורה משמעותית - בטח שלא כזאת ששווה שדרוג של אלפיים ש"ח צפונה לשילוש. בנוגע ללוח, אתה יכול לבחון אולי לוחות יד שניה.

בכללי, אני הייתי מחכה עוד קצת עד שיהיו בשוק משושי ליבה במחיר "סביר" - http://hwzone.co.il/hardware/news/142310

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים