עבור לתוכן

ברוך השם, מותר לחתול להדליק אור בשבת

Featured Replies

פורסם

דווקא נראה לי שהוא יותר צבוע ולא קשור לחתולים, הרי שהוא מחלל שבת/כשרות ועוד המון מצוות בדיוק כמו כולנו פה.

פורסם

אני באופן אישי לא מאמין שDXM הוא אדם אמיתי

פורסם

ואני חושב שאתה קוף, זה רלוונטי לדיון? האמת שבמקרה הזה כן, כיוון שקוף הוא בעל חיים, הרי שאם נחזיק אותו במרחק מסויים מהמתג הוא יוכל להדליק את האור. אז הנה עכשיו לפחות תוכל לטעון שיש לך אישור רבני להדליק את האור, רק צריך שתמצא מישהו שיתרגם את ה"או או אה אה יי" שלך למשהו בשפת בני אדם.

ומיני, מה אתה רוצה להגיד בזה? כן בהחלט עניין משעשע, הקטע שכשמישהו שואל משהו הרב מחוייב למצוא תשובה...

פורסם

תנו למי שאוהב שאומרים לו מה לעשות לקבל הוראות ועזבו אותו. יש מספיק אנשים כאלה.

פורסם

אשכרה עברת על כל השאלות בשביל להתנגח עם DXM?

אתה תגיע רחוק...

פורסם

אני חושב שהמטרה היתה בעיקר להמחיש את גודל האבסורד.

פורסם

למה צריך ילד כשאפשר סמור על מקל?

פורסם

שאלה חשובה.

האם צריך לאלף את החתול ללחוץ על המתג של האור או שפשוט אפשר לזרוק אותו על המתג כדי להדליק את האור בצורה כשרה?

פורסם

בוודאי שאסור לזרוק אותו הרי הקשת בענן שתצא לו מהתחת תחלל שבת.

פורסם
אהני לא מבין למה צריך חתול כשאפשר ילד

http://www.haaretz.co.il/misc/1.704599

הבעיה היא שיש אנשים טיפשים מספיק בשביל לעשות את זה.

אדם שאומר לילד שלו להכניס תקע לשקע חשמל עם הפה הוא אדם שצריך להישפט ולהיכנס לכלא על רשלנות מסוכנת.

פורסם

אחח נפלאות הטכנולוגיה

פעם בשביל להקניט יהודי היה צריך לחכות לו בסימטה אפלה במזרח אירופה עם כמה בריונים, למשוך לו בפאות ולקרוא לו ז'יד, היום כל מה שצריך זה מנוע חיפוש ולרוץ להראות לחבר'ה באינטרנט.

minimizer אתה פשוט גאון. תותח

פורסם

ברור, כי כל מי שחושב שחלק מההבטים של היהדות האורתודוקסית הם מטומטמים להחריד הוא אנטישמי.

פורסם

את מי זה אמור להקניט?

בדיוק כמו שיש "רופאים" שמתהדרים בתואר דוקטור/פרופסור ואומרים/כותבים שטויות במיץ (זכור לי כמה דיונים כאלה), ככה יש אנשים שמתהדרים בתואר רב וכותבים שטויות. אפשר לצחוק עליהם כמה שרוצים, זה לא אמור להטריד אף אחד שמרשה לעצמו להאמין במוסד הרפואה או הרבנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים