עבור לתוכן

שאלה| שירות דומה לicloud באנדרואיד

Featured Replies

פורסם

בזמן הקרוב אני עומד לעבור מאייפון למכשיר אנדרואיד ורציתי לשאול אם יש דבר כזה כמו באייפונים שאני יכול לשמור את כל הטלפון על שירות ענן חיצוני ולגבות אנשי קשר, תמונות וכו' ובמקרה צורך לשלוף משם.

השאלה היא לגבי משהו של אנדרואיד בנוי במכשיר ולא אפליקציה חיצונית במידה ואין אז אפשר המלצה לאפליקציה כזאת בדגש על גיבוי אנשי קשר ותמונות.

פורסם

אנשי הקשר מגובים אוטומטית לג'ימייל שלך וגם לתמונות יש להם איזה פתרון, לא ניסיתי להשתמש אבל יודע שקיים. גם מוזיקה הם נותנים לך לשמור אצלם.

פורסם

תמונות מגובות ל-Google+.

משחקים/אפליקציות מגובים ל-Google+ (באותו אופן שה-Game Center עובד).

שירים אפשר לגבות ל-Google Music (יש כאן מדריך באתר).

אנשי קשר מגובים לחשבון Google.

פורסם

אני אישית מגבה את אנשי הקשר בgmail.

את התמונות בdropbox

משחקים Google Plus אבל הוא עדיין לא תומך בהרבה משחקים, אם תתן השראות רוט למכשיר יש את DataSync, הוא בעצם לוקח את הקבצים של השמירות (ממשחקים ואפליקציות בכללי) ומעביר לך אותן לענן חיצוני, אחרי זה הוא מכניס לך אותו לתיקיה במכשיר אחר (במידה ואתה רוצה סנכרון מידע טוב בין מכשירים) או משאיר אותם על ענן מגובים וניתנים לגישה בעת הצורך (יש גירסה בתשלום שנותנת עוד כמה אפשריות כמו סנכרון אוטומטי, באמצעות NFC, BT, WIFI וכל מיני שטויות).

מוסיקה Google music

קבצים ומסמכים google drive ו box. net (קיבלתי 50GB חינם אז למה לא?)

אם יש עוד משהו שאתה צריך לגבות אז אפשר לעשות את זה בdrive ובכל ענן אחר (sugarSync, copy, skydrive, mega וכו')

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים