עבור לתוכן

מחשב נייד לאבא 2.5K

Featured Replies

פורסם

סליחה שאני כותב את זה באשכול חדש תראו ערך זהה בשמו בפורום "מפרטי מחשב"

יש לו מחשב עם מעבד אתום על סף לא שמיש: הוא משתמש במקלדת וירטואלית כי המקלדת לא עובדת, הוא משתמש USB מצד ימין ורכזת USB כי צד שמאל לא עובד. הוא מעוניין במחשב עם מקסימום 11.9 אינץ' ואני עוד מגזים ושיהיה קל ככול הניתן. מעבד שיכול להריץ W IN8(חשבתי עלAMD A4-A8), זיכרון שיכול להריץ "יריד תעסוקה וירטואלי" של יד2 (חשבתי 2-4 ג'יגה), כרטיס מסך שיכול להריץ HD רֶדִי, יש לו 15 מגה מהירות גלישה בבית ו5 מגה מהירות גלישה בחוץ + 1.5 גיגה הורדות עד לגמר השימוש במודם הסלולרי לכן הוא משתמש בעידן +.

)כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. ישראל, ת"א-יפו אפשר גם כל גוש דן, אי אפשר חנות מקוונת.

רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה:

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משׂרדית, צפיה בסרטים HD רֶדִי,

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מקסימום 12 אינץ'

* רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) HD רֶדִי (720p/i),

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא צריך.

* משקל רצוי? כמה שפחות (אני לא מבין אולי 2 קילו)

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן (12 שעות מתוך 48 שעות עבודה של אבא בשישבת)

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא

* Bluetooth? כן. לעכבר שכבר יש לו (אבל לא חייב)

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) HDD MAX 500GB or SSD 120GB הזול מבינהם

* כונן אופטי? לא. זה מוסיף למשקל

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. אני לא יודע מזה.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן. אם תהיה לו בעיה אני לא אסע אליו כל פעם

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. אי אפשר לאדם שלא מיצג חברה לקנות WIN8.1ENT אלה רק בטורנט.(WIN8.1ENT בשביל המדיה סנטר)

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) לא צריך שום דבר נוסף (עדיף לא בצבע ורוד).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים