פורסם 2013 בדצמבר 3011 שנים שלום לכולם יש לי שתי שאלות לגבי whatsapp:הראשונה היא במידה וקניתי טלפון חדש האם אפשר לגבות את השיחות שעשיתי בטלפון הישן אחרי שכבר התקנתי שוב את האפליקציה בטלפון החדשוהשאלה השנייה היא האם ברגע שחסמתי איש קשר מסוים והתקנתי את האפליקציה מחדש במכשיר אחר החסימה נשארת (מספר הטלפון זהה)תודה על העזרה
פורסם 2013 בדצמבר 3011 שנים http://www.whatsapp.com/faq/android/20902622לא מבין למה היה צריך לפתוח על זה נושא כאשר מדובר על אחת השאלות היותר נפוצות ולכן נכתב גם הFAQ שלהם.
פורסם 2013 בדצמבר 3011 שנים מחבר תודה על הקישור לא הייתי מודע שזה אחד הנושאים המדוברים שנית לא הסברתי את עצמי טוב כבר התקנתי את האפליקציה במכשיר אחר מבלי לבצע את גיבוי לשיחות שנמצאות במכשיר הישן, הכוונה שלי הייתה איך במצב כזה אני מבצע את הגיבויכשלמעשה אני לא יכול לגשת לאפליקציה במכשיר הישן כי היא מותקנת כבר במכשיר החדשתודה שוב
פורסם 2013 בדצמבר 3011 שנים מחבר כי אי אפשר להתקין אותן סימולטנית על אותו מספר בשני מכשירים שונים מסתבר .ברגע שהיא מותקנת על מכשיר אחד אם הייתה מותקנת על המכשיר הישן אי אפשר לגשת אליה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.