עבור לתוכן

בניית מפרט למחשב לתכנות, מעבדה וירטואלית ומשחקים - 3-4 K

Featured Replies

פורסם

שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב ביתי חזק שבו אוכל לעבוד כמו שצריך (לעבוד בלפטופ שלי נהיה בלתי נסבל)

אני מתכנת במקצועי, ולכן אצטרך מחשב שיוכל לסחוב בקלות VS, ECLIPSE וכל מני סביבות פיתוח למיניהן. כרגע לוקח לי לקמפל חלק מהדברים שאני עושה מלא זמן, וכמובן עכב דרישות המעבד והזכרון המסיביות של הסביבות האלה המחשב מקרטע לגמרי.

בנוסף לכך, אני עוסק המון בחקירה של אבטחת מידע, וכדי לא לבצע עבירות אתה מחויב לעשות הכל על מכונות וירוטאליות. על כן אני מקים מעבדות וסביבות שלמות ואני צריך מחשב חזק שיוכל לעמוד בזה.

לבסוף, אני גם אוהב נורא משחקי מחשב, ככה שאשמח מאד לדעת שאני יכול להריץ skyrim, CoD, וכל מני משחקים חדשים שיוצאים (FALLOUT4 שיצא כבר אינשאללה). אני מקווה שהדרישות הן לא יותר מדי גבוהות לתקציב שלי, אני עדיין סטודנט ואפילו סכום כזה קשה לי להוציא :-)

בנוסף, אני זקוק גם לציוד הקפי, אך לא ידעתי אם ניתן לקנות מחשב שיענה על כל דרישותיי במחיר שהצבתי וגם לקנות מסך מקלדת ועכבר בתוך התקציב, אז אם אפשר מצוין, אם לא יש להתייחס לתקציב כללא ציוד הקפי

לעינייננו:

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-4000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אך לא במחיר של ביצועים (אני יכול לחיות עם מארז פחות יפה/רועש)

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מפורט מעלה. בקצרה: תכנות ומשחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות יום יומי ומשחקי מחשב יום יומי גם (לצערה של חברה שלי)

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מפורט מעלה

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך לקנות גם מסך, אבל זה יהיה 24" 1920X1080 באופן טבעי.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מפורט מעלה

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף הרכבה. יש לי ווינדואוז 8.1 מקורי שלי, אז אין צורך.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אני מקווה שמחשב זה יוכל להשאר איתי עוד שנים רבות אך במידה וחלק כבר התבלה או כבר לא עונה לדרישותיי אשמח לדעת שאני יכול להחליף אותו.

תודה רבה לעונים וסליחה על החפירה!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים