פורסם 2004 בפברואר 2721 שנים בימים האחרונים כשאני לוחצת על המחשב שלי לוקח לו דיי הרבה זמן עד שהוא נפתח לי, כמוהו גם שאר התיקיות שנמצאות על שולחן העבודה, הדבר קורה לי גם מתפריט ההתחלה. משום מה כשניתקתי את כבל הרשת הדבר הפסיק והכל עבד כרגיל ומהיר. מה יכולה להיות הבעייה אני משתגעת לחכות כמה שניות כל פעם למחשב שלי או למסמכים שלי שיפתחו. שמעתי עליכם רק טובות אז בבקשה עזרו לי !
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים שאר המחשב רץ חלק?שאת נכנסת לתיקיות קצת עמוסות (לדוגמא WINDOWS) זה נכנס מהררק ל "my computer" זה לוקח זמן ?
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים מחבר הכל רץ חל' חוץ מההתחלה שלוחצים על המחשב שלי או המסמכים שלי... וכשאני מנתקת את כבל הרשץ זה מפסיק לעשות בעיות...
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים מחבר היה לי את זה פעם צריך להגדיר משהו שהוא לא יצטרך לחפש IP כל הזמןאם זה זה אז איך מסדרים ?
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים בהנחה שיש לך 2000 או XP...קודם כל תלצי על START ואז על RUNתכתבי CMD ואז תקישי אנטרתכתבי ipconfig/all ואז אנטרהוא יתן לך את הכתובת IP של הכרטיס,את הסאבנט מאסק,דיפולט גייטווי ואת הכתובת DNS תרשמי אותםתסגרי את החלוןעל השולחן עבודה תלחצי קיליק ימני על My network places ןתיכנסי ל Propertiesקליק ימני ואז Properties על הכרטיס רשת (הוא נקרא Local area connection)תסמני את TCP/IP ותלחצי Propertiesתסמני Use the following IP addressתכתבי לו את הכתובת שרשמת קודםאותו הדבר גם עם ה DNS ושאר הנתוניםבהצלחה!
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים מחבר עשיתי וזה עדיין ככה, אם יש שני מחשבים על אותו IP זה יכול לגרום תבעייה הזאת ?
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים כןהם כולם צריכים להיות עם IP דומה אבל לא אותו אחד (לפחות הספרה האחרונה צריכה להיות שונה)למשל אם הם 192.168.0.1 אז תשני אחד מהם ל 192.168.0.2
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים מחבר סרקתי את האפשרות הזאת, אין, חוץ מזה אני מאמינה שאם זה היה וירוס זה לא היה עוזר אם הייתי מנתקת את כבל הרשת.
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים זה לא וירוס.פשוט תהליך הקבלה של כתובת IP מהמחשב השני לוקח זמן (בייחוד עם שני המחשבים ברשת מקבלים IP באופן אוטומטי ולא מוגדרים על IP קבוע).זה יכול לקחת שניות בודדות, וזה יכול לקחת גם דקות ארוכות.ההודעה של Decktor מסבירה יפה מאוד איך להחליף את הגדרות הרשת הביתית, במקום שיקבל IP משרת DHCP אחר ברשת, שיעבוד תמיד על אותו IP.עוד על הבחירה בין IP קבוע לבין IP אוטומטי אפשר לקרוא בהודעה הזאת.שאלות נוספות על IPים למיניהם, בפורום רשתות ואינטרנט.
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים א) ראוטר - זה לא רשת ביתית פשוטה כפי שציינת קודם לכן...ב) את בטוחה שהראוטר לא מחלק כתובות איי פי בעצמו??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.