עבור לתוכן

המלצה למחשב בסביבות 2500 לשימוש בסיסי באינטרנט

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט ואופיס וצפייה בסרטים

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15

* רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?

* משקל רצוי? שלא יהיה כבד מידי

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא חייב אך עדיף

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא בהכרח HDMI יכול להיות נחמד

* Bluetooth? לא

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) שיהיה 200GB מינימום

* כונן אופטי? כן

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)

באופן כללי המחשב משמש אותי בעיקר לאינטרנט ושימוש יום יומי שוטף לפעמים צפייה בסרטים חשוב לי בעיקר שיהיה מהיר ויעמוד בדרישות ללא תקיעות וכדומה

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצה אך עדיף שלא יהיה ווינדוס כי בטח זה מוסיף למחיר יש לי ווינדוס בדיסק אפשר להביא משהו טוב יותר ללא הווינדוס?

פורסם

לא.

זה בא עם 3 שנות אחריות ווינדוס. דגש על 3 שנות אחריות.

פורסם
  • מחבר

הבנתי. ראיתי כמה בכמה אתרים כמו KSP ואייבורי מחשבים דומים בגדלי 14 אינצ' של אסוס שבהם גם יותר נוח לי לקנות האם אני מפספס משהו מעבר לגודל המסך?

פורסם

תביא קישורים, אני לא אמור לנחש על איזה דגם אתה מדבר.

ספציפית במחשב סמסונג שהבאתי לך המסך הוא מט (ללא השתקפויות), נוח יותר לעיניים לדעתי מאשר מסך מבריק.

פורסם

- מעבד I3 חסכוני חלש (סיומת U = חסכוני), לעומת מעבד I3 אמיתי.

- סוללה חלשה יותר רק 37Wh לעומת 48Wh.

- מסך מבריק, לעומת מסך מט.

- זיכרון פנימי, אפשרויות שדרוג מוגבלות באסוס.

- בגלל שזה מחשב 14", אז המקלדת לא מלאה וללא ספרות בצד ימין.

פורסם
  • מחבר

שכנעת אותי תודה :)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב אחרי שבדקתי בכמה וכמה חנויות לגבי הסמסונג חלקם לא נמצאים המלאי וחלק חורגים מהתקציב ונמצאים רחוק.. המחשב הוא לחבר והוא רוצה לבסוף לקנות באייבורי בסניף הקרוב לביתו התקציב הכולל 2200 אשמח להמלצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים