עבור לתוכן

כמה שווים הדברים הבאים? (מסך, נייח, נייד, רמקולים)

Featured Replies

פורסם

היי

אשמח לקבל הערכת מחיר לדברים באים:

1. מסך DELL 24" דגם 2407WFP

2. מחשב נייח הכולל (נמכר כיחידה אחת, עם כל החומרה)

מארז LIAN LI PC80

מעבד אינטל E4500 + קירור tuniq tower 120

לוח אם asus p5q pro

ספק כוח corsair 550vx

כרטיסי זיכרון g.skill 1gb x2

כרטיס מסך 8800gt 512mb

כרטיס קול creative x-fi pro

דיסק קשיח seagate 1tb

3. רמקולים logitec z5500

4. מחשב נייד dell vostro 3350 2330m

פורסם

המחשב (הנייח) דיי ישן לדעתי כ750₪.

פורסם

גם 750 זה יותר מדי למחשב כזה - הרכיבים סבירים לזמנם, אבל אני לא רואה מישהו קונה בכלל מחשב כזה כיחידה אחת, בטח שלא ביותר מ400-500 שקל.

המסך שווה אולי 300-400 שקל - מסכים לא משתבחים עם השנים, ואף שמדובר במסך מעולה לזמנו, כיום יש מסכי 23" מעולים באזור ה800 שקל (ו1150 שקל ל24").

הנייד בסיסי מאוד במונחים של היום, אבל במעטפת איכותית יותר מזו של ניידים זולים. יש מצב שתקבל עליו כ1000 שקל, אבל אני בספק שיותר מזה.

הרמקולים איכותיים, אבל אני לא רואה מישהו בישראל משקיע מאות שקלים בסט משומש של רמקולים למחשב. לדעתי בעניין הזה יש לך סיכוי יותר טוב באי-ביי, שם הסט הזה נמכר (כמשומש) בסכומים מכובדים יותר.

פורסם

1. המסך היה מעולה בזמנו (ויקר מאוד) אבל מניסיון עם הדגם הזה התאורה שלו נחלשת עם השנים וזה הימור לא קטן להשקיע על כזה מסך כשיש ב-820 ש"ח DELL U2312HM חדש או משומשים "צעירים" בהרבה בסביבות ה-500-600 ש"ח עם מפרט דומה.

מכיר היטב את כל היתרונות של ה-2407WFP מבחינת ארגונומיה, חיבורים ורזולוציה אבל הגיל הוא בעייתי. היה לי אחד כזה עד לפני כחודש...

2. הבעיה העיקרית במפרט היא המעבד החלוש ומיעוט זיכרון. אם הוא היה בא עם E8400 או Q6600 ועם 4G זיכרון היה על מה לדבר.

אפשר אולי בחלקים שבאופן אבסורדי יתנו תמורה עדיפה ככל הנראה.

לא בטוח לגבי השאר...

לא ציינת מה מצבם, כמה זמן בשימוש, מצב קוסמטי וכדוומה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים