עבור לתוכן

סלקום משדרגים בחינם, התלבטות בין מכשירים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

גמני אהבתי ת'לבן, היה שם בעמדה, אבל הוא לא נתן לי לבחור פאנל :(

כן, היה מצחיק כשגיליתי ;D

• תגובות 32
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני שדרגתי היום ל3520 שזה ממש אחלה פלאפון! אמנם הוא לא ברמה של ה3100 אבל הוא גם עולה פחות ממנו.אני לא ממש אהבתי את ה3510I שלדעתי סתם הרבה יותר צבעוני ומגושם הרבה יותר...

וטכנולוגיית GSM לא ממש חשובה ככה שאפשר להתפשר על TDMA.

נרגילה, תתחדש. :)

פורסם

תתחדש, אחלה פלאפון!

אני ראיתי אצל אחרים והוא מאד חמוד.

פורסם

החיסרון הגדול של ה-3520 הוא שאין לו כבל למחשב כמו ל-3510 (לפחות אני לא מצאתי)

כבל ל-3510 עולה בחול 70 שקל כולל משלוח וזה פשוט כל כך נוח, גם אפשר להעלות דברים חינם לפאלפון וגם אפשר לערוך בקלות את הזיכרונות.

פורסם

אני אתגבר על המכשול הזה...

בינתיים אני צריך שמישהו יעזור לי להתגבר על האתר המטומטם של סלקום!

אני לא יכול להוריד צלצולים ב16פולי לפלאפון בגלל שאין ליד הרינגטונים את הקודים שלהם ואני לא יכול להתחבר בגלל שאני לא זוכר את השם משתמש שלי (את הססמא אני זוכר.... טפשי לא?)....

מישהו יכול לעזור? ???

אה וHOLY, אמנם לא מצאתי לכך עדות כלשהי אבל אני די בטוח שאם יש ל3510 אפשרות לחיבור למחשב, אז גם ל3520 יש. סך הכל ההבדל היחיד בינהם הוא בשימוש בGSM וTDMA.

פורסם

ל-3510 יש חיבור DATA של 6 פינים מאחורי הבטריה ליד ה-sim (בפינה הימנית למטה), אני בספק אם גם ל-3520 גם יש כזה חיבור.

פורסם
  • מחבר

זה אותו עיקרון של ה 3310 וה 3320, הם נראים 95% אותו הדבר אבל הם שונים, ואין כבלים כמעט ל 3320 שזה סלקום...

מוות ל TDMA!!

אגב כמה עולה כבל ל3100 ומאיפה?

פורסם

מקורי ביורקום עולה 259 שקל שזה ממש מחיר שחיטה, אבל גם בחול הוא מאד יקר ומגיע ל-60-70 דולר.

לא מקורי יכול לעלות לפחות 150 שקל בארץ ואפילו 25 דולר בחול

http://www.cellpoint.co.il/Product.asp?productid=106

יש גם תושבת מיחודת אליה אפשר לחבר את הכבל ומטען ככה שמניחים את המכשיר על התושבת כמו של palm ב-70 שקל בערך ביורקום.

enhancements_dcv_14_pop.jpg

פורסם
  • מחבר

נייס

אבל עדיין שחיטה 157 שקל :P

בינתיים אין כ"כ צורך בזה, יש אינטרנט, אבל אולי לייטר ;)

פורסם

אוקיי אז בדקתי ובאמת ל3520 אין את החיבור DATA הזה.... באסה לי, היה יכול לחסוך הרבה צרות וכסף

*מישהו יכול להגיד לי איך לעזאזל אני מגדיר את האינטרנט במכשיר המקולל הזה?? זה כניראה משהו שנשגב מבינתי.

פורסם
  • מחבר

גם לי היה פאק באינטרנט. תתקשר לסלקלום (*123), הם ישלחו לך מן הודעת הגדרות כזאת, אתה שומר אותה וזהו.

פורסם

קח בחשבון שאחרי שאתה מגדיר אינטרנט אם אתה מחזיק את המקש "0" ל-2 שניות הוא מתחבר לך אוטומטית לאינטרנט וזה יכול להשאר ככה ימים פתוח.

פורסם
  • מחבר

יס אני יודע...

כמה עולה האינטרנט בכלל?

פורסם

בדיוק בגלל זה צריך להקפיד לנעול מקשים. באותו אופן הוא גם יכול להתקשר לאנשים בלי יותר מידי בעייה (לחיצה ארוכה על כל מספר אחר, שתי לחיצות את הכפתור הירוק...).

אני כבר התרגלתי לנעול, עושה את זה אוטומטית בלי לחשוב. וגם מומלץ לאפשר את הנעילת מקשים אוטומטית אחרי זמן קצוב.

פורסם

החיסרון הגדול של ה-3520 הוא שאין לו כבל למחשב כמו ל-3510 (לפחות אני לא מצאתי)

כבל ל-3510 עולה בחול 70 שקל כולל משלוח וזה פשוט כל כך נוח, גם אפשר להעלות דברים חינם לפאלפון וגם אפשר לערוך בקלות את הזיכרונות.

לפי האתר של נוקיה:

1. ה3520 לא קיים - אין שם את הדגם או משהו שנראה כמוהו - http://www.nokia.com/nokia/0,4879,73,00.html

2. אין ל3510 כבל, יש לאח שלי כזה ולא באה איתו שום תוכנה ובנוסף גם אם תחפש הרבה בעמוד המוצר שלו לא תמצא - http://www.nokia.com/nokia/0,,2187,00.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים